2015. április 21., kedd

Matt ikat nails inspired by the Coachella



Tovább...

Nem vagyok egy nagy fesztiválos, ha Amerikában élnék, valószínűleg akkor sem lennék ott a Coachella-n. Ennek ellenére szeretem nézegetni az ott készült outfit képeket, hogy milyen darabokat szerezzek be esetleg a nyárra, illetve pár DIY ötlet is rögtön megfogalmazódott bennem.

Ha véletlenül mégis eltévednék mostanában egy ilyen eseményre, akkor magasderekú szaggatott farmersortot, valami mintás, laza, esetleg rövid fazonú felsőt vagy topot, nyári csizmát, vállon átvetős táskát és rojtos kimonót viselnék. Ehhez képzeltem el a mostani törzsi mintás matt manikűrt Flormar lakkokkal.


Az első a 60 sec Quick Dry vonalból a Cyan. Szerintem amúgy inkább sötét türkiz, mint cián. Nagyon szép és feltűnő szín, nem is tudom miért nem szerepelt még önállóan.


A Supermatte Spicy Red egy érdekes darab. Egyrészről tetszik a kupakja a többihez képest, másrészt a színe nagyon távol áll Tőlem. Még tavaly kaptam Anyukámtól, magamtól valószínűleg le sem vettem volna a polcról. Alapból egy tompa, kopott, pinkes pirosnak látszik, de ha jobban megnézzük van egy ilyen barackos-lazacos-nem is tudom milyen altónusa is.

A Beauty Toys Princess Castle-t még mindig nagyon szeretem, mindenkinek kell szerintem egy hasonló világos galambszürke darab. Két réteges, de így nail art alá egy is elég, ami szürkénél nagy szó. Lassan elfogyasztom a felét, és érezhetően sűrűsödik, mindenképp hígítani kell legközelebb, talán ez az egyetlen negatívuma.

Az egészet a kedvenc matt fedőlakkommal zártam.





Hogy tetszik a mai mani? Szereted a törzsi mintákat?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, főleg mert mindenkinél más lesz a minta, ha nekiáll! A színek is bejönnek, nekem is van szürke alapom, tényleg jó, ha van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Az is jó benne, hogy változatos, gyors és nem kell hozzá túl sok kézügyesség sem.

      Törlés