2015. április 1., szerda

Rival de Loop Young Aroma Nails Waldbeere



Tovább...

Amennyire megörültem a RdL állványok érkezésének, olyan nagyot csalódtam a lakkjaikban. Viszont most végre a lila holo után tudok mutatni még egyet, amire megérte lecsapni! Az illatosított Waldbeere árnyalatuk nem csak gyümölcs illatú, de mint utóbb kiderült, egy egész jó kis MaxFactor Burgundy Crush dupe.


Ez az ecset még mindig az egyik kedvencem. Az állaga kicsit vizesebb, crelly-sebb, nagyon szépen fed, rövidebb körmökre egy rétegben is elég! Most kettőt használtam, nincs rajta fedőlakk így is szép fényes. Az illatát körülírni már nehezebb. Hasonló gyümölcsös, mint a Color Alike, csak sokkal intenzívebb és sokkal édesebb. Száradás után kicsit enyhül, úgy már egyáltalán nem volt zavaró. Maga a lakk is és az illata is tartós, egy teljes nap után is ugyan úgy érezhető volt.



A színe egy tompább, mélyebb dámás piros, pinkes-burgundis tónussal. Erős fényben inkább világos piros arcát mutatja, sötétebb fényviszonyok mellett pedig a mélyebb vörös oldalát, hasonlóan, mint a Burgundy Crush.





Ennek a bejegyzésnek még nincs vége, holnap jön a folytatás pár olyan képpel, amilyen még sosem volt itt a blogon :)





Hogy tetszett a mai lakk? Van már kedvenc RdL lakkod?



Mystyck

9 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Imádom ezt a lakkot :) Az illatát is, amikor már enyhébb, úgy egy nappal a felkenés után. Nekem egyetlen bajom vele, hogy egy nap után már kopik és jön le :/ Viszont annyira megszerettem a színét, fedését és illatát, hogy ez sem gátol meg abban, hogy újra meg újra elővegyem :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rajtam jó volt a tartóssága alaplakkon, fedő nélkül, csak össze-vissza karcolódott a felszíne. Kinyitás után kicsit tényleg durván sok az illata, kellemesebb, ha már enyhült.

      Törlés
  3. Ez de kell nekem... és nálunk sehol sincs RdeL... =(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálunk sincs állványa. Csak akkor tudok hozzájuk jutni, ha Pesten járok, pl jövő héten majd a Westendben a blogtalin :)

      Törlés
  4. Tényleg dupe? Mert ha MF-hasonmás, akkor mindjárt más szemmel nézek rá :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feltöltöttem egy képet, ha nagyon megnézzük akkor kb egy árnyalattal sötétebb az MF az üvegben legalábbis, felkenve még ennyire se térnek el szerintem :)

      Törlés
    2. Köszi, tényleg nagyon hasonlóak :)

      Törlés