2015. május 25., hétfő

Claire's Liquid Metal Silver & Purple


Tovább...

A hétvégén betévedtem az egyik Claire's üzletbe, ugyanis most akciósan 500 FT-os áron vehetünk náluk lakkokat. Az újdonságok közt megláttam a Liquid Metal árnyalatait, rögtön el is hoztam az ezüstöt és a lilát. Ezeken kívül még rózsaszín, arany és zöld színekben voltak még.

Kicsit zsákbamacskák ezek a lakkok, ugyanis az üveg teste teljesen fekete, így nem látni, hogy milyen is a színük valójában. Az ezüstnél még nagyjából hasonlít, csak kicsit sárgásabb tónusú, a lilánál viszont teljesen más. A kupak egy közepes, kékes-lilás színt mutat, ehhez képest a lakk egy halvány rózsaszínes lila.


Ezek az első króm finisű lakkjaim, így nincsen összehasonlítási alapom. Nézegettem már ezt a finist (pl. OPI Push and Shove vagy Sally Hansen Color Foil), de nem olvastam róluk túl jókat, így nem is érdekeltek különösebben.
Amiket mindenképp érdemes figyelembe venni, mielőtt felkenünk egy ilyen lakkot, hogy minden kis hibát kiemel, ezért érdemes előtte polírozni, és valami jó kis barázdakitöltő alapot bevetni. Illetve, hogy a fedőlakktól is jobb elbúcsúzni, mert "elhomályosíthatja" a finist.


Mikor először kézbe veszünk egy ilyen Claire's króm lakkot és felrázzuk, a kis golyók lötyögéséből rögtön érezni lehet, hogy a lakk híg, mint a víz. Ehhez hozzájön még egy nagyon keskeny, nagyon merev kis ecset.


Nem kell megijedni, nagyon könnyű felkenni, és egy szinte teljesen csíkmentes rétegben tökéletesen fed. Megdöbbentően sima és fényes lesz a végeredmény. Eddig csak matricán láttam ennyire szép tükörhatást. Nagyon feltűnőek, olyan, mintha folyékony alufólia lenne a körmökön.


Még szintén gyenge pontjuk lehet a tartósság. Rajtam másfél napig volt, lett egy kis körömvégi kopás és a felületük is összekarcolódott. Nem vártam ennél jobbat, úgyhogy elégedett vagyok velük.

Szombaton megnéztük az Urammal az új Mad Max filmet, oda agyon passzolt ez a mani :)





Hogy tetszenek a mai lakkok? Szereted a króm finist?



Mystyck

12 megjegyzés:

  1. Nos,ez a fajta lakk amit magamra nem merek felkenni....max. nyomdázni vele.Viszont rajtad nagyon jól néznek ki...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Azért nem vagyok teljesen megelégedve a végeredménnyel, pedig két réteg alapot is kentem alá.

      Törlés
  2. Juhhhúúúú ez de jó! Főleg ezeken a hosszú karmokon :) Egy sci-fi rajongó ölni tudna ezekér a színekért, boszis, robotos, beindítja a fantáziámat :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ere még nem gondoltam, de most, hogy így mondod, tényleg nagyon Star Trek :D

      Törlés
  3. Ilyet sosem vennék, nagyon futurisztikus :) Meg a tartósság. Ezek tényleg ilyen vékony körmökön mutatnak jól, rajtad szépen áll.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Optikailag kiemel mindent, még azt is, ami ott sincs...plusz még ugye meg is bámulják :)

      Törlés
  4. Imádom az ilyen lakkokat, de nem tudom, megvegyem-e az ezüstöt, a hidegebb árnyalatokat szeretem, félek, hogy túl sárgás az ízlésemnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az nagyon rossz, hogy nem olyanok, mint amilyenre számítunk a kupak alapján. Teljes áron (1890) biztos nem vállaltam volna be őket, de akciósan szerintem megéri tenni egy próbát, ha teszik. Ha kevésbé rózsaszín a bőröd, mint az enyém, akkor nem fog ennyire elütni.

      Törlés
    2. Igen, annyi pénzért az ember nem zsákbamacskát vár.
      Mondasz valamit, nekem kissé sárgás bőröm van, lehet, hogy ennek tudatában hagyom magam elcsábítani :)

      Törlés
    3. Akkor szerintem még a héten nézd meg az egyik üzletben, ki tudja meddig tart még ez az akció :)

      Törlés