2015. május 1., péntek

Essence Latex Matt & Sparkling Sugar



Tovább...

Mára sima, egyszerű, tipikus "go to look" manikűrt készítettem. Mivel a ruhatáram nagyobb fele fekete, ezért bármit is vegyek fel aznap, tuti passzolni fognak a körmeim.


Az egyik résztvevő lakk a Sparkling Sugar vonalból a 14-es Flash powder. Átlátszó alap grafitszürke és ezüst mikroglitterekkel. Két rétegben teljesen fed, pillanatok alatt szárad. Picit érdes lesz a felülete. Egyedül a lemosása nem egy élmény, az hogy ragaszkodnak, az nem újdonság, de telemegy vele e körömágyam, és még két nappal később is találok pár csillámot valahol.



A Latex Matt 32-es The Black Cat idén tavasszal jelent meg. Két rétegben fed és gyorsan szárad ez is. Érdemes vastagabb rétegekkel és gyorsan dolgozni, mert hamar elkezd mattulni, és ha lassúak vagyunk, egyenetlen lesz a végeredmény.



Elsőre a Color Club Where's the soiree ugrott be róla, látványra szinte ugyan az, de nem dupe-ok. Enne olyan sima, selymes tapintása van, mint egy átlag matt lakknak. A CC ezzel szemben "akadósabb", inkább műbőrre emlékeztető a hatása.


Itt az utolsó képen láthatjátok az új körfényem, amit a párommal együtt barkácsoltunk a hétvégén. Még van mit gyakorolnom vele, amit sajnos megnehezít, hogy pont most ment tönkre az asztali lámpám, amit eddig használtam. :(





Hogy tetszenek a mai lakkok? Szereted a "rock chic"-et a körmeiden?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Csinos így együtt! A gumis fekete nekem fura, de a másik az tényleg szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem sokkal több, mint egy sima matt fekete, bár nail art-hoz jobban örülnék, ha fedne egy rétegben is.

      Törlés
  2. Ez így együtt remekül mutat, nagyon tetszik az összhatás :)

    VálaszTörlés