2015. június 3., szerda

Color Club Worth the Risque



Tovább...

Egy újabb enyhén holos Clor Club jön ma, ezúttal ezüst, a Worth The Risque személyében.


Elég nehéz előhozni belőle a holo hatást, körbementem a lakás összes lámpáján, csak hogy sikerüljön egyszer is megörökíteni :)
Az üvegben egy sima ezüst holo lakknak tűnik, csak felkenve látszik, hogy van egy elég erős sárgás tónusa is. Nagyon kellemes, krémes állaga van, ezért ha ügyesek vagyunk (és ha egyúttal türelmesek is) akkor akár egy réteg is elég lehet belőle.



Az ilyen sárgás tónusokat igyekszem kerülni, mert rózsaszínes bőrrel nagyon nem előnyösek. Ennek ellenére mégis mindig elfogult leszek, ha végre megpillantom a holo szivárványt benne.


Nem teljes az összhang közöttünk, mert sikerült kifognom egy hibás ecsetes darabot. Bár ez nem von le a lakk értékéből, csak megnehezíti a felkenését.





Hogy tetszik a mai lakk? Szereted a kevésbé holos lakkokat is?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. nagyon szép ez is.
    esetleg nincs másik ecseted? másik lakké???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekiestem kisollóval és lenyírtam a rossz szálakat. Vékonyabb lett, de legalább most már nem állnak össze-vissza :)

      Törlés
  2. Nagyon szép, különleges lakk. 10 körömre csak akkor kenek fel holos ezüstöt, ha utána díszítem, de alapdarab nálam a holos ezüst. Bosszantó a hibás ecset, pláne ha drágább a lakk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Az igazán drága lakokkal eddig még szerencsém volt, félek is tőle, hogy egyszer kifogok pl. egy ecset nélkülit...

      Törlés
  3. Mióta megvan a Harp on it, azóta sajnos úgy érzem, kicsit hanyagoltam ezt a "régebbi" CC holót. Persze teljesen más a kettő, benne érzek valami tejszerűt, mint A England Briar Rose-ban, ha érted mire gondolok:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos Moyra-k nálam is háttérbe szorították a kevésbe ragyogó lakkjaim. Ezt a tejes hatás leginkább a CA Sinner Lady-ben látom. Szerencsére az csak kicsit hasonlít erre :)

      Törlés