2015. június 12., péntek

Saran Wrap Marbled Nails (Essie, Color Club)



Tovább...

Mára ismét egy ilyen extra könnyű, mégis látványos körömdíszítési lehetőséggel készültem, amihez ismét a jól bevált folpackra lesz szükségünk.

Az ez előtti saran wrap technika úgy nézett ki, hogy kis galacsinba gyűrtük a fóliát, majd a kiálló redőkre egy kis lakkot tettünk, és ezt nyomogattuk a körömre már korábban felvitt alapszínre.

Na ez a mostani egy kicsit máshogy fog kinézni. Alapszínnek most a Sally Hansen Greige árnyalatát választottam, felvittem, majd hagytam megszáradni. Ezután néhány nagyobb cseppet tettem rá ugyancsak a Greige-ből, és a Color Club Snow Queen-ből. Egyszerre csak egy ujjamon dolgoztam. Ameddig még frissek a pacák, gyorsan rá kellett simítani a fóliát, hogy összemossa őket, majd óvatosan lehúzni. Elég "piszkos" egy nail art, jó sok lakkot kell majd a végén letisztítani a bőrünkről, de szerintem megéri legalább egyszer kipróbálni.


Terveztem rá matt fedőlakkot kenni, de végül mégse volt kedvem a matt körmökhöz. Pedig talán úgy még inkább hasonlítana a szálló füstre.


A CC Snow Queen-t, nem is olyan régen szereztem be. Egy nagyon sötét, már majdnem fekete vöröses lila lakk, ami elvileg az OPI híres Lincoln Park After Dark-jának a dupe-ja.





Hogy tetszik a mai nail art? Próbáltál már korábban hasonló "smokey" technikát?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. Hm, érdekes. Nem is látszik, hogy sokat kellett pucolni, mindig igényes a lakkozásod. Ki fogom próbálni ezt a technikát meg még egy csomó van még a listámon, csak idő kell meg kis egyedüllét :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép lett.
    Tuti kipróbálom :)

    VálaszTörlés