2015. augusztus 28., péntek

Dance Legend New Prism Spring 2013 Nr11 High Voltage



Tovább...

Nagyon szerettem volna más lineáris holo lakkokat is kipróbálni a Color Club és Moyra darabokon kívül. Nem azért, mintha ezek rosszak lennének (sőt), hanem csak egyszerűen más árnyalatokban is szerettem volna ezt a finist a körmeimre. Főleg így nyáron, mi más is lehetett volna jobb, mint egy csodás szemkiverős holo lakk. Az első gondolatom a Dance Legend New Prism kollekciója volt, sokat gondolkoztam, hogy melyik szín legyen, végül a legfeltűnőbb medence kék, a High Voltage győzött.

Állagra kicsit folyósabb, mint az eddig megszokott holo lakkok, de két réteg elég volt belőle. Fedőlakk érdemes rá, hogy szép fényes legyen.


A kupak és a holo felirat állapotáért elnézést, igyekszem vigyázni rá, de eszméletlen sérülékeny, nagyon gyorsan kopik és karcolódik.


A kamera kicsit besztrájkolt ennyi csillogás láttán :) Júliusban magammal vittem nyaralni, bár nem tengerpartra, ennek ellenére nagyon jó volt a medence partján hűsölve élvezni a csillogását.



A végére egy kép a Moyra 254-es kék holo-jával:


Egyértelműen ez eddigi gyűjteményem legholosabb kékje, és szerintem az elfogyott mennyiségből is látszik, mennyire tetszik. Biztos fogok még pár árnyalatot beszerezni ebből a kollekcióból.





Hogy tetszik a mai lakk? Van kedvenc New Prism-ed?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. De jó kék :) A Moyrákkal én többnyire csak nyomdázok, mert macerás felkenni őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez szerencsére kicsit sem szedi fel az előző réteget! Meg szerintem az is jobb benne, hogy hígabb, így könnyebb is felkenni. A színéről mér nem is beszélve :)

      Törlés