2015. augusztus 14., péntek

ILNP Ultra Holos Honor Roll





Tovább...

Ez is elérkezett végre, az első ILNP Ultra Holo lakk a blogon! Remélem még nem uncsi a sok sötétkék holo :) A mai bejegyzés alanya az új a Honor Roll lesz.



Egy közép tengerészkék árnyalatunk van tele apró ezüst, vadul holozó pelyhekkel. Aprók, mondjuk a Zoya Dream-hez képest, de az Ultra Holo kollekció többi árnyalatához nézve, ha jól tudom a Honor Roll-ban nagyobbak vannak. Ahhoz képest, hogy egy pelyhes lakkról beszélünk, majdnem teljesen lineáris a holoszivárvány.


Az Ultra Holo nevet tényleg komolyan gondolták. Árnyékban, fény nélkül is holozik. A színek felét fel se fogta a fényképező. Az alap jól pigmentált, kettő rétegben  fed, de semmit sem tompít a pelyheken. Az állagát viszont nem tudnám jól körülírni, talán crelly. Mindenesetre a Zoya állagra is és finis-re is zselésebb.


A F.U.N Starry Night of the Summer csak a szín miatt került a másik kettő mellé.


Egyértelműen nem dupe-ok a Zoya-val. Mások a pelyhek, a szín, a finis... A Zoya egy tintakék zselé, sok, nagyobb, közepesen holo pehellyel. Az ILNP egy sokkal nyáriasabb, világosabb szín, az alap jobban fed, nem olyan zselés a finis látványa, a pelyhek szinte elnyomnak mindent olyan sokan vannak és úgy ragyognak.

Igazság szerint elég elfogult vagyok a Zoya-val, mert ő volt Nekem az első "holo flakie crush"-om, és közel egy évig vágytam rá. Ennek ellenére a Honor Roll megrengette a helyét a toplistámon, az már biztos. :)





Hogy tetszik a mai lakk? Van már kedvenced az Ultra Holo kollekcióban?



Mystyck


8 megjegyzés:

  1. Ez a lakk nagyon jól áll neked! *_* Én is tegnap írtam róla, és én is mellé tettem a Dream-et, félelmetes, hogy mennyire nem hasonlítanak. Pedig gondolatban hasonlítottak. :D
    Az ÖSSZES ultra holo lakkot szeretem, ugyan még csak három van, de másik három beszerzésén is gondolkodom mostanában. :) A kedvencem egyelőre a Float On, mert annyira könnyű nyári színe van. *_*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsőre négyet néztem ki, ezt és a Paper Route-ot sikerült is beszerezni. A végére szerintem biztos több lesz belőle, mint négy :D

      Törlés
  2. Paige a per pill kedvencem.De ez is kell :) Már írtam tegnap Ritánál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem, kék létére tud valami újat mutatni :)

      Törlés
  3. Nekem is megvan a Honor Roll, de képeken nem lehet visszaadni azt a szépséget, amit élőben mutat a lakk. Próbáltam fényképezni, de úgy döntöttem nem teszem a blogra. Csak videó formájában lehet látni az igazi "szemkiverő" hatást :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az igazán holos lakkokra szerintem ez mind igaz. Élőben kell a látni a varázsukat :)

      Törlés
  4. Szép, de a sötétkék nem a kedvencem, inkább csak máson tetszik, pedig nagyon elegáns! Kettő db sötétkék lakkom van összesen, egy Moyra meg egy AE, talán majd ősszel jobban ráállok erre a színre, mert sosem fogynak el.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rengeteg sötétkékem van, mégis ezt nézem meg először, ha meglátok egy új kollekciót. Egyszerűen sosem elég, mind kell :D

      Törlés