2014. március 17., hétfő

Catrice Sir! Yes, Sir! & Jungle Treasure (LE cracker)


Tovább...

Két Catrice lakk-kal készültem mára. Az első, Sir! Yes, Sir!, az idei leárazáskor szereztem be, sötét, olívazöld (army green) krém lakk, kis barnás tónussal. Tavaly ősszel nagy divat volt az "army stílus" vagy katona trend. Majdnem minden márka kihozott legalább egy, de inkább több árnyalatot is. Nekem nagyon tetszik az a trend még mindig, legyen szó ruháról vagy lakkról,több darabot is beszereztem.



Két rétegben fedett, átlagos idő alatt száradt, a színe pedig nagyon bejön! Semmi rosszat nem tudok mondani, egy átlagos krém darab, bár nem vagyok odáig a Catrice-ért. 


Úgy két éve nagyon odáig voltam a repesztő fedőlakkokért, sokat be is szereztem, szegényeket mostanában viszont nagyon elhanyagoltam a sand lakkok miatt. Nem szeretem az arany színt, ez a lakk viszont egy hidegebb, ezüstös arany, vagy inkább fehér arany. A réges-régi limitált Glamazona szériában jelent meg, a kupakon látható mintát Crocodile Cracker-ként írta le a Catrice, a neve pedig Jungle Treasure. Szépen reped függőlegesen és vízszintesen is, bár nem azt kaptam, mint ami a mintán látszik, mégis tetszik. 


Mi a véleményetek a repesztő lakkokról? Hogy álltok a katonás divattal?

Mystyck

5 megjegyzés: