2014. március 24., hétfő

Color Club Revvvolution (holo)


Tovább...

Imádom a fekete lakkokat, le se tudnám tagadni, amint meglátok egy különleges példányt, azonnal érzem a "Nekem ez kell" parancsot :) Amióta megjelent 2009-ben a Femme Fatale kollekció részeként a 852-es számú Revvvolution azóta vágytam rá, annyira örülök, hogy végre az enyém lett :) A színe gyönyörű, a minősége szintén csodás, nem sok különbséget tudok mondani a korábbi Love 'em Leave 'em-hez képest. Az állaga olyan "holo-lakkos", már az első réteg is fed, de kettővel láthatjátok majd a képeken. A fedőlakkot ezúttal hanyagoltam, nehogy véletlen bármit is befolyásoljon. A lakk eredendően fekete, de felkenve inkább sötétszürke hatást kelt.

Sok kép következik, igyekeztem minden arcát a lehető legélethűbben megörökíteni, hátha kedvet kaptok hozzá :)
Először kezdjük két közelivel az üvegről:



Pont aznap, amikor fotóztam egy aprócska napsugár sem volt, ezért sajnos csak benti képekkel tudok szolgálni. Az első képen a szokásos módon, fehér lámpa alatt fotóztam, mint eddig mindent. Itt is csillog, de közel sem olyan szép, mint természetes fényben lenne. A második kép sárga lámpa alatt készült. Ez se az igazi, de nagy a különbség.

Így mutat idebent:



Végül jöjjön még két kép, az első sárga lámpa alatt készült, a második szintén, vakuval rásegítve:



Biztos nem ezek lesznek életem legjobb fotói, de legalább a lakk színével elégedett vagyok. 

Mondhatjuk, hogy ez a Color Club egyik "kultusz" darabja, swatch-ból sincs hiány a neten. Olyannyira népszerű, hogy három körben adták ki (2009, 2010, 2011). Azt olvastam, hogy minimálisan változtattak a formulán. Nekem csak ez az egy van meg, úgyhogy nem tudom mennyire igaz ez. Elvileg ez az üveg az első, 2009-es változatból való.


Hogy tetszett a mai alany? Szeretitek a fekete holo lakkokat?

Mystyck

4 megjegyzés: