2014. március 12., szerda

Essie Playa del Platinum & Essence Feather Effect Topper 19 (tollas)


Tovább...

A tegnapi bejegyzés folytatása következik most. Az alany az Essie 718 Playa del Platinum, a 2010-es Resort kollekcióból, ami egy csodás szürkés nude. Nagyon közel állnak az ízlésemhez az ilyen szürkés színek, igazán én vagyok ez a szín! Teljesen eltudom képzelni magamon önmagában is és glitteres fedőlakkok alatt is. Ez a lakk először a haul bejegyzésben szerepelt. Ha ügyes vagyok, akkor elég két közepes réteg, különben három vékony, hogy ne csíkozzon. Normál idő alatt száradt, egyenletesre és fényesre, a képeken fedőlakk nélkül láthatjátok.



Tegnap ígértem egy újabb Essence lakkot. Special Effect Topper Feather Effect 19 Bird of Paradise. Egy tavaszi tollas lakk, tele pasztell színekkel: sárga, barack, menta. A tollacskák aprók és vékonykák. Ez a Müllerben kapható, a másik új tollas lakk rózsaszínes és a DM-ekben is kapható.


Nekem az összes tavalyi textured trend nagyon bejött, a tollas lakkokkal is elfogult vagyok, már több márkától is beszereztem. A lakk állaga inkább híg, jól kezelhető. Vékonyra száradt, a glitterek tapinthatóak, nem feltűnő, de kell a fedőlakk. Egy rétegben van a körmeimre és így is sok toll került fel, mégsem nyomja el az alapot. Teljesen visszafogott és szolid lett a végeredmény. Nagyon tetszik, teljesen elégedett is vagyok vele.



Akkor pár szóban még térjünk vissza a tegnapi nail candies lakkra. Alaplakkokkal szemben kisebb az elvárásom, mint egy fedőlakkal, mégis meglepődtem milyen jó ez a kis lakk. Az Essie csak úgy felsiklott rajta a körmeimre, két napja hordom, azóta még körömvégi kopásom sincs, szóval tartósította is! Egy dolgot tudok csak negatívumként hozni, az én ízlésem egy rétegben túl vékony, jobban kedvelem a vastagabb alapokat. 


Mindhárom lakkal elégedett vagyok és örülök, hogy beszereztem őket! Imádom így együtt! Ha esetleg még gondolkoztok valamelyiken, mindet ajánlom!

Hogy tetszik a mai mani? Szeretitek az ilyen lakkokat?

Mystyck

5 megjegyzés:

  1. az essie lakk nagyon tetszik, a tollas kicsit kevésbé :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is csak az essie lakk tetszik, ezek a tollas lakkok nem jönnek be nálam.

    VálaszTörlés
  3. Az essie lakk nekem is nagyon tetszik , de a tollas se annyira rossz .

    VálaszTörlés
  4. Nekem mindkettő nagyon tetszik :) Nekem is ez a tollas van meg amúgy :)

    VálaszTörlés
  5. Megosztóbb lett ez a tollas, mint vártam. Örülök, hogy ezért úgy összességében tetszett Nektek :)

    VálaszTörlés