2014. március 31., hétfő

Sally Hansen Sugar Coat Sour Apple



Tovább...

A Fragrance Direct-es bejegyzésnél kérdeztem, hogy melyik lakkról szeretnétek az első bejegyzést, és a Sally Hansen Sugar Coat vonalának 600-as, Sour Apple árnyalatára esett a választásotok.
A teljes vonal limitált volt, nálunk nem is lehetett kapni. Mikor először láttam a promo képeket, rögtön a piros, és a fekete tetszett, aztán csak lebeszéltem magam róluk, hogy "van már ilyenem, csak más márka...". Így utólag örülök, hogy a fehér és a halvány almazöld mellett döntöttem.


Nagyon tetszik a kocka üvege, kézbe véve minőségi hatása van. Praktikusan tárolható fiókban is, mert nemcsak a hátulján van matrica a nevével és a számával, hanem a kupak tetején is. 11,8 milit rejt, ami nagyon sokáig elég lesz. Nem tudom mennyire látszik a képeken, de az elején levő matrica is érdes, ebből lehet sejteni, hogy milyen lesz a végeredménye. Eleinte elég esetlen voltam ezzel a nagy kupakkal, jobban kézre esnek a kisebbek. Az ecsete is könnyen kezelhető, nem túl nagy, lapított, enyhén kiszélesedő és egyenesre vágott. 


Ahhoz képest, hogy textúrált lakk, az állaga híg, könnyű vele dolgozni. Két rétegben már teljesen fed és nagyon hamar szárad. Az eredmény pedig vékony, de beton kemény. Akiknek könnyen törik a körmük, azoknak nagyon ajánlom, mert ez tuti megvéd mindenféle sérüléstől! Ez a "kristálycukorba forgatott gumicukor" elképzelés annyiban gondolja tovább a "homok lakk" dolgot, hogy itt nagyobbak a részecskék és többen vannak. Látványosabb is, de egyáltalán nem karmol, nem akad, egész kellemes :) A színről még annyit, hogy egy igazi tavaszias árnyalat, mégsem pasztell. Most ebben a szép, meleg időben nagyon tetszik, bár ez lehet annak is köszönhető, hogy nem mattra, hanem fényesebbre szárad. 

Végül annyi tippet még adnék, azon kívül, hogy vegyétek, vigyétek, mert alig 750 Ft-ért egy különleges és fantasztikus minőségű lakk lehet a tiétek, hogy az első réteget hagyjátok 100%-ig megszáradni! Minél jobban megszárad, annál jobban kijön a textúrája, és annál látványosabb lesz a végeredmény! 
Ilyenkor annyira jól tudok siránkozni, hogy mi mindenből maradunk ki itthon sajnos... :(


Hogy tetszik ez a finis? Tervezitek valamelyik árnyalat beszerzését? Melyik legyen a következő?


Mystyck

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó! Ez a finish eddig nem nagyon nyerte el a tetszésem, de ahogy nézegettem a képeidet, egyre jobban megkedveltem :)
    A színe pedig nagyon bejön még mindig :D

    VálaszTörlés