2014. május 27., kedd

33DC - #7 oldest untried - Flormar Wet Look WL03 & essence magnetic top coat


Tovább...

A mai feladat a legrégebbi kipróbálatlan darab. Most elég sok szépség vár a fiókban, meg nem mondom melyik a legrégebbi, igyekeztem valami izgalmasabbat választani.

Kezdjük a Flormar Wet Look WL03-assal. Utálom a Flormar kupakokat alapból, de ez még csúnyácska is lett...olcsó hatású ez a fröccsöntött minta, karcolódik, kopik... Ezt a szériát a szélesebb ecsettel adták ki, Nekem ez jobban tetszik, mint az "alap", bár nem tudom mitől függ, hogy melyik kollekció melyiket kapja. Az állaga közepes és krémes, ami most nem túl ideális, mert ha fényes felületet szeretnénk, akkor egyenletesen kell felkenni. Három vékony vagy kettő közepes rétegben fed, egész jó időben száradt meg. A színe pedig egy elég behatárolhatatlan szürke. Általában inkább nude-osnak látom. A képeken fedőlakk nélkül van.




Annyira nem vagyok elájulva tőle, fényes, mintha lenne rajta fedőlakk, de azért egy "nedves" hatástól többet vártam. Nem rossz, inkább egy erős közepes, a színek is inkább az alapvonalon mozognak.

Jöjjön is talán az izgalmasabb rész, essence nail art magnetic top coat 01 i belive in magic!. Amint megláttam a promo képeket, rárepültem. Eddig ilyet csak itthon nem elérhető márkánál láttam. A dobozka hátoldalán olvasható egy használati útmutató. Elvileg minden lakkon működik, de inkább sötétebbekre ajánlja. Az üveg körbe van ragasztva matricával, ezért nem tudom megmutatni. Híg, átlátszó alap van tele fémes-szürke részecskékkel. Pillanatok alatt szárad, ezért gyorsan kell vele dolgozni. Jó vastag rétegben kenjük fel, ha eredményt szeretnénk, a kisujjamra túl vékonyan kentem, látszik is, hogy alig lett rajta minta. Egy szokásos mágneses lakkhoz képest sokáig, másfél-két percig is felette kell tartani a mágnest a szép eredményért. Nincs rajta fedőlakk, gyönyörű, egyenletes, vizes csillogása van, a kiképzést is jól bírta rajtam. A kis mágnes egy három darabos szett része, ebay-ről rendeltem kb. egy dolcsiért. Több, mint harminc mintával kaphatóak mágnesek, ezek az eddigi legjobb darabjaim!



Szeretem a mágneses lakkokat, úgyhogy mindenképp örülök, hogy beszereztem ezt a fedőlakkot :)




Mit gondoltok a mágneses lakkokról? Megvan valamelyik Wet Look?



Mystyck


5 megjegyzés:

  1. Ez a legszebb mágnesezés amit eddig valaha láttam O.O Ennek örömére tegnap dobtam ki a mágnes lakkjaim :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Kár szerintem, hogy megváltál tőlük, bár a minőségüket tényleg nem őrzik meg sokáig. Amik Nekem vannak (essence, flormar, claire's) azok általában jók, egy rétegben fednek és pillanatok alatt száradnak. Ami inkább nagyobb feladat az a használható mágnes.

      Törlés
  2. Érdekes ez a fedőlakk, tetszik!

    VálaszTörlés