2014. május 16., péntek

Rimmel Salon Pro Kate Rhytm&Blues & Invogue Feather Effect Jaye Bird (tollas)



Tovább...

Kedvelem ezeket a Rimmel Salon Pro lakkokat, több darabom is van már, mindet akciósan vettem. A legutóbbi Rossmann körömnél a Rhytm&Blues árnyalatnak sem tudtam ellenállni. Nagyon sötét kék eredetileg, de minden fényviszonyban feketének tűnik, ha nincs mellette egy tényleges fekete. Két rétegben használtam.


A kettő közül ami inkább újdonság, az a tollas fedőlakk. Először a Nails Inc hozott ki ilyen lakkokat, nemsokkal utána jött az Invogue nagyon hasonló darabokkal, csak lényegesen olcsóbban. Nekem nincs meg az "eredeti", de azok alapján a képek alapján, amiket találtam, tényleg nagyon hasonlítanak. A tengerészes Jaye Bird-öt választottam a Fragrance Direct-ről.


A lakk 10 milis kiszerelésű, tele van fehér és középkék szálakkal, nem kell halászni, és az ecsethez sem ragaszkodnak különösebben, és csak egy rétegben van a körmeimen. Az átlátszó alap állagra közepes, jól használható, gyorsan és nagyon vékonyra száradt, olyannyira, hogy a glitterek szépen belesimulnak, de tapinthatóak maradnak. Csak egy réteg fedőlakkot tettem rá, néhány képen látszanak is, de élőben nem ilyen feltűnő.




Általában nem foglalkozom a lakkok csomagolásával, de e mellett nem tudok elmenni szó nélkül. A matt fekete kupak nagyon olcsó tapintású, ráadásul az a gagyi műanyag szaga is van. Ez annyira nem is lényeges, ami valójában zavar, azaz, ami a képeken is látszik szerintem. Néhány milliméterrel nagyobb, mint az üveg, ezért olyan érzésem van, mintha nem csavartam volna rá.




Nincs másik lakkom a márkától, de egyenlőre elégedett vagyok a minőséggel, ha a kupakkal nem is. Majd amikor legközelebb rendelek, biztos kipróbálok másmilyeneket is tőlük.

Ha nem szeretnétek külföldről rendelni, akkor hasonló árnyalatú tollas lakkja van itthon a Barry M-nek és a Golden Rose-nak is.





Mit gondoltok a mai maniról? Van valamilyen Invogue lakkotok?


Mystyck

9 megjegyzés:

  1. Milyen jól néz ki! Nekem ez most nagyon bejön :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) A tollas lakkokat nem igazán szokták szeretni sajnos :(

      Törlés
  2. szép ez a mani nagyon.nekem is megvan ez a rimmel lakk,szerintem az enyémnek valami baja van,mert foltosra szárad :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet,.hogy régebbi és picit hígítani kellene? Mert ez sötét létére elég hígabb.

      Törlés
  3. Nagyon tetszik együtt a két lakk. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi csajok, örülök, hogy Nektek is teszik! :D

    VálaszTörlés
  5. Ez eszméletlenül jó lett! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, ha tetszik :) Hátha kicsit népszerűbbek lesznek ezek a fedőlakkok.

      Törlés