2014. június 30., hétfő

Nicole by OPI Modern Family A Phil's Paradise & Misslyn Leather Look Overknees



Tovább...

A Nicole by OPI, mint márka még nem szerepelt a blogon, ezért nézzük meg kicsit közelebbről. Az OPI Brand része, leginkább az amerikai drogériákban kapható, itthonról ha jól tudom legkönnyebben a Fragrance Direct webshopból, az Amazon-ról vagy az Ebay-ről tudjuk beszerezni. A hosszú fekete kupak ugyanabból a textúrált műanyagból van, tetején egy "N" betűvel. Az ecset szintén OPI fazon, kiszélesedő, lapított, egyenesre vágott. Az üveg jellegzetes alakú, oldalról golfütőre emlékeztet és 15 mili lakkot rejt. A mai alany, az A Phil's Paradise, a 2012-ben a Modern Family sorozathoz kiadott 12 darabos kollekció része. Egy mikrocsillámos lakk, gyönyörű, egyedi színe van, az alapja ezüstszürke, benne egy leheletnyi arannyal. Férfias szín, ha lehet ilyet állítani egy körömlakkról :) Még hasonló sincs a készletemben. A képeket eszméletlenül túlragyogja, pedig szobában vaku nélkül fényképeztem. Kicsit hígabb állagú, három réteget használtam a teljes fedéshez.


Jöjjön a Misslyn. Két árnyalatban adta ki a bőrhatású lakkjait, egy csokibarnában és ebben a feketében, aminek a száma a 86-os, a neve pedig Overknees. Elmondható a bőrhatásról, hogy lényegében sima csillmámmentes, textúrált (homok) lakkok. A kollekciós lakkjaik kapnak papírkupakot, ami jó szerintem, legalább nem az üveget ragasztják tele. Rajta olvashatjuk a speciális effektet, a köröm minta is textúrált, 5 nyelven a használati utasítást (magyarul nem), a lakk nevét és számát. Ezzel már csak annyi a gond, hogy a név csak ezen szerepel. Az Overknees alapja hígabb, vizesebb, kevés és apró részecske van benne. Kettő rétegben használtam, gyorsan és fényre száradt. A finise se tapintásra, se látványra nem túl feltűnő. Annyira nem tetszik az eredmény, van több bőrhatású darabom, mint pl. a China Glaze, amik ennél szebb eredményt nyújtanak.

Nem használtam fedőlakkot a manikűrhöz.





Hogy tetszett a mani? Vannak hasonló lakkjaitok?



Mystyck

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szépek :)
    Mintha láttam volna Nicole by OPI lakkot a emag.hu -n de nem biztos .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ott van!! hát köszönöm,szépen hogy írtad!!!!

      Törlés
    2. Ez nagyon jól hangzik, máris megnézem! Köszi!!

      Törlés
    3. Nincs mit :) Már én is elkezdtem nézegetni őket :)

      Törlés
  2. Nekem a Nicole by Opi az egyik kedvenc márkám, rengeteg oldalról lehet már rendelni szerencsére,nem csak onnan,amiket felsoroltál.
    engem anno a Modery F. kollekció nem ragadott magával,kicsit "hígak" a kollekció lakkjai.... de a manikűröd ettől független tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még újak, ezért nem nagyon tudom még, hogy hol lehet megtalálni. A kollekció többi darabja Engem se fogott meg.

      Törlés