2014. július 7., hétfő

Catrice Berry Potter & Plumbledore



Tovább...

Ezzel a nagyon izgalmas kis Catrice lakkocskával készültem mára, a neve Berry Potter & Plumbledore. Már a vicces neve miatt (és mert imádom a HP-t) kötelező vásár, de ha jobban megnézzük a színt is, akkor láthatjuk, hogy nem is akármilyen darabbal van dolgunk. Nem is találkoztam még hasonló párosítással.



Az alap egy mély, pirosas lila (royal purple), ez van megspékelve kékes zöldes csillámporral. Két rétegben van a képeken. Nagyon meglepő, hogy ez a két szín mennyire jól működik együtt.








Egész nap elnézegetném, annyira belopta magát a szívembe. Talán körmökön még szebb is, mint az üvegben. Már elkezdődtek a Catrice leárazások, de ha jól láttam ez az árnyalat nem esett áldozatul.

HP rajongóknak kihagyhatatlan, vagy tökéletes ajándék rajongó barátnőnek! :D




Megvan esetleg ez a lakk? Tervezel valamit az idei leárazásra?



Mystyck

10 megjegyzés:

  1. Másokon mindig úgy tetszik, de magamon nem szeretném, majdnem megvettem mert a Páromnak tetszett, de gondoltam minek, mert úgyis blogger talin adnám oda valakinek :D
    De nagyon jól mutat a kezeden :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is a Pasi beszélt rá :D Neki még tetszett a 'Get the Blues', ugyan ez a hatás, csak nem lila, hanem teal, de azt egyenlőre otthagytam. Az nem tetszene?

      Törlés
    2. Utána néztem, és nem igazán, nem vagyok duokróm rajongó, az Essence Chic Reloaded tetszett egyedül ami duo, de most azt is viszem a talira: D

      Törlés
    3. Az az essence olyan népszerű, Nekem meg az nem jött be :(

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Köszi :) Jól tudom, hogy lila függő vagy? Akkor mindenképp nézd meg élőben is!

      Törlés
  3. Nagyon szép színe van, tetszik! :)

    VálaszTörlés