2014. szeptember 17., szerda

33DC - #23 geometric - Orly Red Flare



Tovább...

A 23-adik forduló témája a geometriai formák Tőlem nem meglepő módon egy egyszerű, vonalkás mintát készítettem a körmeimre. Az alapot hozzá pedig az Orly Red Flare adta.

Amennyire szeretem a piros lakkokat, legalább annyira vagyok válogatós velük kapcsolatban. Ennek ellenére nem tudtam neki ellenállni és zsákbamacskaként megrendeltem.

Az Orly Red Flare a friss vért testesíti meg. Kékes alapú, hideg, tiszta piros. Nincs benne sem pink, sem narancs, sem bordó vagy bármilyen bogyószín. Nem az a rikító, stoptábla szín. Az üvegben látottnál mélyebbre és tompábbra szárad, úgyhogy még kicsit becsapós is. Igen, tudok róla ömlengeni :) De hogy kinek is ajánlom? Azoknak, akiknek világos és hideg tónusú a bőrük és még nem találták meg a tökéletes minőségi vöröset. Még pár előny, csak hogy biztosan meghozzam hozzá a kedvet: közepes állagú, két réteges, villámgyorsan szárad és szuper fényesre! Három napig hordtam végül, de érintetlen volt, amikor lemostam.

A mintát egy ferde ecsettel vittem fel, nem festettem, hanem "odanyomogattam" az ecsetet, mintha nyomdáznék vele.







Hófehérkének biztos sok ilyen színű rúzsa és lakkja van otthon :)

Amit biztosan kiszúrtatok a képeken az a ragtapasz...tegnap reggel ért egy kis konyhai baleset, ez annak az eredménye. Tipikus, már vagy tíz éve legalább nem vágtam el az ujjam, erre blogot indítok és rögtön sikerül mindenféle balesetet elszenvednem.

Ahogy a Barátom mondaná: legalább illett a körmödhöz, szóval innen is kössz Drágám! :D





Hogy tetszik a mostani forduló? Van kedvenc piros lakkod vagy esetleg álom darab?



Mystyck




2 megjegyzés: