2014. szeptember 23., kedd

33DC - #24 art with the colour you own the most of - red, black, silver



Tovább...

Mára azzal a színnel készítettünk manit, miből a legtöbb van a készletünkben. Ehhez meg kellett számolnom őket, mert az utóbbi kb két évben, nagyon "kiszínesedett" az ízlésem. Mégis meglepett az eredmény, hogy győztek a régi kedvenceim: piros/vörös-fekete-szürke. Bár a sötétkék is szorosan követi őket.

Mindhárom színt szerettem volna használni, így született ez a vámpíros manikűr.

Az alap a Sally Hansen Red Zin lett. A nevében is benne van, hogy piros, ezért készítettem ezt az első képet erős lámpa alatt, ahol tényleg az. A többi képen mély, alvadt vér színe van, mert a valóságban bizony ilyen. Semmi narancs vagy pink, hanem egy leheletnyi barna. Nem kedvelem a barnás tónusú vöröseket, de ez mégis működik. Egyáltalán nem érzem sápasztónak, tökéletes hétköznapi, őszi-téli darab, nem túl hivalkodó, hanem dögös, vampy :) A pici szépséghibája, hogy hígabb, ezért három réteges. Nem állítom, hogy egyedi, vagy hogy nincsen rá dupe, viszont egy minőségi választás lehet, ha még nincsen hasonlónk.

Erre készítettem szemhéjpúder applikátorrol és feketével színátmenetet, majd dry brush technikával felvittem egy kevés foil finisű Orly Dazzle-t. Gyönyörű ez a lakk! Világos, metálos, ezüstös, a pelyhek pedig olyan aprók, hogy szinte szabad szemmel nem is lehet őket látni. Bár az tény, hogy "leszürkézni" enyhe túlzás volt, de akartam egy kis csillogást :D





 Eddig ez az egyik kedvenc manikűröm a kihívásból, nagyon hozzám illőnek érzem.

A Sally és az Orly a legutóbbi FD rendelésből vannak.




Szereted a vámpíros körmöket? Neked melyik színből van a legtöbb?



Mystyck




6 megjegyzés: