2014. szeptember 30., kedd

33DC - #25 a new technique for you - floss nail art



Tovább...

A mostani körben egy számunkra új technikát próbáltunk ki. Én a "fogselyem pálcikán" cuccost választottam Cutepolish videója alapján. :D




Első lépésként kell egy alapszín, aminek most a Sally Hansen Gray by Gray-t választottam. Ez egy nagyon szép, szürkés középkék. Tipikus mindennapi árnyalat, olyan "farmer-pólós" szettek kiegészítéseként tudom elképzelni, és egyetlen rétegben tökéletesen fed!


Ezután szükségünk lesz egy-két eltérő színű körömlakkra és ilyen kis pálcikás fogselyemre. Kicsit lerövidítettem a lépéseket a videóhoz képest. A selyemszál közepére először a sötétkék lakk ecsetével teszek egy keveset (Sally Hansen Night Watch), majd balról jobbra "görgetem" a körmömön anélkül, hogy felvenném róla. Amikor fogy a festék, újrakenem. Ezután felteszek még pár fehér csíkocskát is, ugyan így (Flormar Snow White). Ami a bőrömre került, egy ferde ecsettel és körömlakk lemosóval eltávolítom. Ez egy 3D nail art, száradás után a csíkok kiemelkednek és tapinthatóak lesznek, ezt ízlés szerint fedőlakkal el lehet tüntetni (Én most nem tettem rá).



Ahhoz képest, hogy milyen gyors és egyszerű, nagyon látványos és izgalmas lett a végeredmény. Korábban magamtól tuti nem találtam volna ki, hogy hogyan készül :)



A két Sally lakk a Fragrance Direct oldalról származik, a pálcikák pedig a DM-ből, de kapható minden drogériában és szupermarketben, a fogápolási részen.
Hogy tetszik a mai forduló? Használtál már fogselymet a körmeidhez? Van másik ötleted hozzá?



Mystyck



2 megjegyzés:

  1. Nahát, már azt hittem mindent kipróbáltam, de most megint láttam valami újat :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére nálam még nagyon sok a kipróbálatlan :)

      Törlés