2014. szeptember 19., péntek

Claire's Splatter Effect Jazz



Tovább...

Még a múlt héten vettem az akciósak közül a Claire's egyik splatter effect lakkját a Jazz-t. El is készültek a képek, csak aztán minden más beelőzte szegényt, de mindenképp szerettem volna írni róla, mert biztos van még belőle az üzletekben. A pink és a narancsos-barackos árnyalata is akciós (300Ft).

Az alap sheer és levendula lila, ebben vannak fényes kék, matt fehér, sárga és rózsaszín hatszögek kétféle méretben, valamint itthon felfedeztem, hogy nagyon kevéske kis sötétkék pötty is van benne. Kettő rétegben használtam, hamar megszáradt. Két rossz dolog van benne sajnos. Az egyik, hogy használhatatlanul sűrű volt, nem tudom milyen okból, de ezt szerencsére pár csepp hígító orvosolta. A másik pedig a lemosása...valami iszonyat volt levakarni a körmeimről a glittereket. Van lehúzható alapom, de persze mindig elfelejtem használni :)




Kevés ilyen "joghurtos" lakkom van, ritkán jön elő a kislányos énem, de olyankor jól esik elnézegetni egy-egy cuki, tündérkés manit :D

Régen egész sok érdekes Claire's lakk volt (bőr, homok, farmer), ehhez képest, mostanában semmi izgalmasat nem fedeztem fel náluk. Remélem hamarosan ismét beerősítenek valami újdonsággal!




Szereted a joghurtos lakkokat? Zsákmányoltál már idén valamit a Claire's-től?



Mystyck

6 megjegyzés: