2014. szeptember 12., péntek

Essie Luxedo & Moyra lila holo



Tovább...

Talán észrevettétek, de volt pár nap kihagyás a blogon. Ez annak volt hála, hogy az asztali gépem, amin a blogos cuccokat tartom, beadta a kulcsot. Mostanra sikerült orvosolnom a helyzetet, úgyhogy újra jönnek a bejegyzések!

Kezdésnek az Essie 2010-es téli kollekciójából a Luxedo, ami egy nagyon sötét, feketés szilva lila. gyönyörű szín, csodás minőség. Már az első réteg majdnem fedett, végül két rétegben kentem fel. Díszítésképp a Moyra lila holo lakkjával húztam egy csíkot középre.






Egy utolsó kép a végére, vakuval:


Idén ősszel több színnél is rám tört, hogy több sötét színből is megtaláljam a tökéleteset, élen a tökéletes sötétlilával. A Luxedo már egész közel van az elképzelésemhez, biztos többször fel fogom kenni még az idén. Ennek ellenére szeretnék egy ennél kevésbé feketés, egyértelműbben lila árnyalatot. A jövő hétre várok egy csomagot a Fragrance Direct-től, remélem benne lesz az igazi :)




Hogy tetszik a mai mani? Van kedvenc sötét lilátok vagy kívánságlistás lila lakkotok?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. Én nagyon szeretem az ilyen 'egyszerű de nagyszerű' manikűröket, főleg, ha lilával készülnek. :D Tervben van nálam is egy szép mély, őszi lila körömlakk beszerzése, de még nem találtam meg az igazit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen rákattantam a lila témára, négyet is választottam most. Kíváncsi vagyok, Nálad melyik lesz a befutó! :D

      Törlés