2014. szeptember 29., hétfő

Sally Hansen Gem Crush 08 Glitz Gal



Tovább...



A Gem Crush Sally Hansen első, teljes fedést adó glitter kollekciója 2012-ből,  nyolc csodás árnyalattal. A mai bejegyzésben pedig  08-as Glitz Gal-t mutatom meg kicsit közelebbről.

Az üveg nagynak látszik pedig "csak" 9,17 milit rejt. A kis ezüst műanyag kupak ahhoz képest egész jó minőségű, könnyű, de nem kopik könnyen, az ujjlenyomatokat is csak visszafogottan gyűjti. Ami meglepett, hogy egy egész kicsi, enyhén kiszélesedő, egyenesre vágott ecset ül a hosszú szár végén. Az átlátszó alapban milliónyi ezüst és grafit szürke mikroglitter, valamint ezernyi kis ezüst-holo hatszög csillog.  Kettő réteg elég a teljes fedéshez! A glitterek nagy előnye pedig, hogy szinte pillanatok alatt meg is száradnak a rétegek. A felkenésnél kicsit "helyezgetni" kell a sűrű, darabos formulát a körmökön, hogy ne legyen foltos a végeredmény. A finise viszont elég furcsa. Nagyon hepe-hupás (nem karmol, csak egyenetlen) és majdnem teljesen matt. Nem azt mondom, hogy csúnya, csak olyan "semmi izgi". Egy réteg fedőlakkot tettem rá, így már csillog-villog, sokkal jobban tetszik, bár így sem teljesen sima.


A szivárvány minden színében csillognak a kis hatszög csillámok, a legkisebb fényben is, vaku nélkül!





 Egy vakus kép a végére:


A leszedése kicsit macerásabb, mint egy sima krém lakké, de nem vészes.

Itthon legjobb tudomásom szerint nem volt elérhető, Én a Fragrance Direct oldalról rendeltem, ahol jelenleg is ez az egy szín érhető el belőle.





Hogy tetszik ez a lakk? Van hasonló darabod?



Mystyck

6 megjegyzés: