2014. november 18., kedd

33DC - #32 shapes - straw stamping nails



Tovább...

Lassan a végére érünk a kihívásnak, merthogy ez az utolsó előtti rész. A feladat a formák voltak mára. Próbáltam kilépni a komfortzónámból és elvonatkoztatni a vonalaktól, így végül a körök mellett döntöttem.

Az alap a Maxfactor Burgundy Crush, ami már szerepelt egyszer, de azóta is nagyon szeretem. Erős fényben pirosabb, gyengébben pedig ilyen pirosas-bordós bogyószín. Nem titkoltam ezt az arcát szeretem jobban. Drogériás lakk létére nagyon kis különleges.

A minta pedig úgy készül, hogy egy szívószál végét fekete lakkba pártjuk (Sally Hansen Xtreme Wear Black Out), majd ezzel "nyomdázunk" kis köröket a körmökre. Gyors és egyszerű módja, hogy feldobjuk a sima lakkozást. Akár többféle színt is feltehetünk egyszerre, vagy többféle méretű szívószállal is kialakíthatunk más-más mintákat.




Még mindig nem sikerült eldöntenem, hogy ez a szín jól áll-e vagy sem. Némely fényviszonyban olyan, mintha túlzottan is kiemelné a bőröm pinkes tónusait.




Hogy tetszik a mai forduló? Melyik a kedvenc formád körmökre?



Mystyck


8 megjegyzés:

  1. Újabb minta amit nem próbáltam még... mindig látok nálad valami érdekeset! A bordó lakknak fenséges színe van, olyan nagyasszonyos, dámás, nagyon elegáns. A körök pedig oldják a komolyságát és így pont jó az összhang :) Tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig nálad szoktam látni mindig valami izgalmasat, de örülök, hogy a tapasztaltaknak is tudok még újat mutatni :) Szerintem is nagyon drámai a Maxfactor, sőt így feketével is annak látom.

      Törlés
  2. A színvilág, a minta, minden a helyén van, nagyon tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, pedig végig azon gondolkoztam, hogy fehérrel lehet jobb lett volna. :D

      Törlés
  3. Nem is tudtam, hogy van ilyen technika, mindenesetre kipróbálom, hátha sikerül :) Nálad nagyon jó lett! Szerintem jó ez az alapszín, klasszikus bordó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kis alufóliára tettem ki a lakkot, abban mártogattam a szívó szálat. Mivel a köröm felülete domború, ezért így egy helyben körbegörgettem, hogy teljes kör legyen a minta. Amikor túl sok festék került a szálra, akkor ilyen pacás lett a minta.

      Törlés
  4. Ez valami fantasztikus lett :)

    Muszáj kipróbálnom nekem is :D

    VálaszTörlés