2014. november 17., hétfő

Rival de Loop Young Holo Nails Cute Candy



Tovább...

A hétvégén rávetettem magam az első újdonság lakkocskára, a Rival de Loop Young Holo Nails levendula lila Cute Candy-jére. A zsákmányos bejegyzésben még ugye azt nyilatkoztam, hogy üvegben nem egy nagy szám, és hogy remélem körmön majd nagyot fog szólni. Hát szerencsére így lett.

Nehezebb, holo lakkos állaga van, nagyon jól pigmentált, végül kettő közepes réteg kellett belőle a teljes fedéshez. Ajánlom inkább a közepes rétegeket, mert ha vékonnyal dolgozunk, akkor itt is hajlamos az ecset felszedni a friss lakkot (azért nem annyira súlyos, mint a Moyra). A száradása közepes, félmatt, úgyhogy a fedőlakk is elkél rá. Az ecsetét már említettem? Tökéletesen passzol a körömágyam formájához, kevés festéket vesz fel. Valami álom!

A lényeg viszont inkább a holo hatás. Csak úgy, benti vagy kinti fényben inkább közepesen holos, ha mozgatom a kezem, akkor előtűnnek a szivárvány színei. Nem robbantja ki a retinámat a helyéről, inkább az a hétköznapi darab. Lámpa fénynél, vagy vakuval azért elő lehet csalni azt a csillogást is :)




A végére két vakus kép:




A tartóssága is nagyon jó, két napja hordom, és ugyan olyan, mint frissen felkenve.

Eddig bárki látta rajtam, megdicsérte, hogy milyen szép, sőt az is egyértelmű volt számukra, hogy holo lakkról van szó, visszafogott csillogás ide vagy oda :D

Ha jól emlékszem, még rózsaszínű holo lakk volt az állványon e mellett. Aki kicsit is kedveli a holo-t, annak mindenképp ajánlom az egyiket beszerezni, vétek kihagyni őket.





Hogy tetszik ez a lakk? Van már RdL zsákmányod?



Mystyck

12 megjegyzés:

  1. Ide még nem érkeztek meg ezek a gyönyörűségek...De, ha itt lesznek a rózsaszín holo tuti landol a kosaramban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ide se még, csak amikor Pestre megyek, akkor van lehetőségem megnézni őket, lassan biztos eljutnak mindenhova. Jól teszed :)

      Törlés
  2. nagyon szép.nekem a rozsaszín van meg,de ez is listás :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A rózsaszín nem ez Én világom, de ennyiért simán megéri mindkettő.

      Törlés
  3. Rózsaszínről már láttam képet, ez a lila annyira nem tetszik, mert lila, de ha szerinted is tartósabb, mint a Moyra, akkor érdemes megvenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Napokkal tovább bírja, könnyebb is felkenni. Nekem meg pont a színe miatt tetszik ez jobban.

      Törlés
  4. Szerintem ez jön majd velem a rózsaszín helyett, nagyon gyönyörű színe van *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csodás ez a szín, sokkal jobban tetszik, mint a Moyra pinkes-lilás színe. Jó döntés.

      Törlés
  5. Ez a lakk tényleg gyönyörű és ugye, hogy ez az ecset tökéletes?! Nekem is ez volt az első döbbenet, hogy mennyire szépen lehet vele dolgozni. Holo hatásában egyébként engem az A-England lakkok visszafogottságára emlékeztet, csodálatos kis lakk lett! Szerintem is mindenkinek be kéne szereznie, aki szereti ezt a színt, mert ennyi pénzért egy ilyen lakk ajándék. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első döbbeten az ecset volt, a második a csillogás, a harmadik a tartóssága. Ennyivel simán megvett kilóra :D

      Törlés
  6. Ha nálunk is kaphatóak lesznek majd, biztosan hazahozom a holo hatásúakat, mert most nagyon rákattantam az ilyen lakkokra :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha holo, akkor nálam most a Color Club-ok a kívánságlistások :)

      Törlés