2015. február 27., péntek

Colour Alike haul (Nailland)



Tovább...

Ebben a hónapban már nem terveztem nagy haul-t (a FUN Lacquer megjelenését várom), de mióta láttam Mdolla Áginál a Clour Alike lakkokat, azóta ácsingóztam pár darab után. Hétfőn volt készletfeltöltés a Nailland-ben, tegnap meg is kaptam a kis kupacom. Érdemes feliratkozni a hírlevelükre, ha még nem tettétek.

A Colour Alike egy lengyel márka, számomra leginkább a holo lakkjaik miatt lettek érdekesek. 8 milis, klasszikus hengeres üveg, régi típusú keskeny, egyenesre vágott ecsettel, kicsik, de könnyű velük dolgozni.  Kettő kivételével sajnos csak sorszámuk van. A márkára jellemzőek még, hogy 5-Free-k, nem tesztelnek állatokon, és nem is használnak állati eredetű összetevőket. Amin pedig a legjobban meglepődtem, hogy illatosítottak! Egész kellemes kis gyümölcsös illatuk van, ami kb fél napig érződik is :)

A legújabb limitált Connect kollekcióból az 552. A honlap leírása szerint krém alap és multichrome pigment találkozása (?!). Nagyon izgalmasan hangzik, eddig még nem volt hasonlóm. Teal-türkiz-zöld-kék az alap legtöbbször, ritkábban még lila, és persze szórt holo-s, amit nagyon nehéz lesz majd elővarázsolni belőle, de egyszer már szivárványt is láttam benne. Tegnap amint kibontottam, rögtön fel is kentem. Négy színben kaphatóak.



Black Saint & Sinner Lady. Kivételes, mert nem szürke, hanem igazi fekete, közepes szórt holo, erős sárga fényben a szivárvány összes színében csillog. Nagyon szép halvány ezüst, de csak finoman lineáris holos, azaz szép a szivárvány, de sokkal kevésbé holo, mint mondjuk a Moyra vagy a Color Club. Nagyon vártam mindkettőt, szerintem kihagyhatatlan vételek. A Sinner Lady egyértelműen tetszik, csodás árnyalat, de valamiért a Black Saint nem varázsolt el elsőre.




Fentről lefelé: PZN kollekció 495, 496 és 497. Poznan városa ihlette a kollekciót, amiben négy szórt holo lakk van. Az első egy élénk, kicsit türkizes tónusú kék, a második türkiz zöldben a legerősebb a holo, a harmadik kevésbé holos, de nagyon szép közepes, picit kékes lila tónusú. (A kimaradt 498-as egy lilás-barnás-rozsda árnyalat)



A tavalyi Winter Holo kollekcióban négy szórt holo kapott helyet, ezek közül fentről lefelé: 501, 502 és 503. Az egész kollekció nagyon érdekes szép, nem túl sötét színekből áll, és a szórt holo ritkán még szivárvánnyá is összeáll (azaz ezek holosabbak, mint a PZN-ek). Az első sötét, hideg erdőzöld (a képen fehér fénnyel elég feketés, de erős sárga fény mellett tényleg zöld), a következő egy meleg, erősen vöröses szilvalila, az utolsó pedig egy picit pinkes mélypiros, olyan málnalekvár színű, ebben kicsit gyengébb a holo, mint a másik kettőben. (A kimaradt 500-as egy csokibarna szín)



Milyen sorrendben jöjjenek majd? Van már Colour Alike lakkod? Melyik a kedvenc?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Nekem a Black Saint van meg és nagyon imádom - pont azt szeretem benne, hogy csak enyhe holo hatása van, így nem érzem túl "giccsesnek", megmarad elegáns fekete lakknak :) Egyébként engem leginkább az 552-es türkizes lakk érdekelne, mert szemeztem vele, de végül otthagytam a Naillandnél, mondván nem annyira különleges. De most a képet elnézve hm... :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem felkenve látni fogom a varázsát és újra beleszeretek :-) Nekem elsőre különlegesnek tűnt az 552 örülök, hogy nem hagytam ott.

      Törlés
  2. 552 érdekel engem is.
    Hát kedvencem nem is tudom.Elég nehéz választani.De szerintem a 503 és a Black saint. :)
    És köszönöm szépen ,hogy megemlítettél a bejegyzésedben :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit! :) Ha már mind azt mondjátok, hogy a Black Saint jó, akkor biztos még nem láttam kibontakozni.

      Törlés
  3. Megvettem, ami tetszett, a Black Saint igenis holos, csak kell hozzá napfény. A Sinner Ladyvel nagyon szeretek sötétre nyomdázni, az kissé holosabb. A bordó, na az tényleg nem nagyon holos, a lila viszont igen, ez utóbbi van meg a téli kollekcióból, összesen 4 CA lakkom van. Szeretem mindet, bár kissé szokatlan volt az ecset és a folyós állag. Azt nem is tudtam, hogy lengyel, 5free és nem tesztel állatokon, köszi az infót!
    Az 552-es multikróm lakk nagyon érdekelne, ami az első a képen van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit! Nekem elsőre bejött az ecset és az állaguk is eddig. Még egy holos multikrómot mindenképpen választok legközelebb, mert jó árban vannak, az a finis pedig tetszik, de nem a kedvencem.

      Törlés