2015. február 9., hétfő

December-Február Haul: Nailland, Müller, Rossmann, Ebay



Tovább...

Hát az úgy volt, hogy...még tavaly év végén megfogadtam, hogy addig nem veszek új lakkot, amíg van kipróbálatlan itthon. Pont ezért nem szoktam sosem lakk-stopot fogadni, mert úgysem tartom be. Akkor most jöjjenek is időrendi sorrendben, hogy miket vettem illetve kaptam.

Az első képen a Zoya Dream és Payton. December elején voltam a Westend-es Naillad standnál pár Dance Legend lakkot venni, erre ők fogadtak. Lassan egy éve ácsingóztam utánuk, nem is reméltem már, hogy még 2014-ben meglesznek. Sokan imádjuk, mert megérdemlik. Akiknek még nincsenek meg, azoknak sok kitartást, mert megéri!


OPI 2013 Mariah Carey Pure 18K White Gold & Silver Top Coat. Neki sajnos számomra szomorú története van. Egy nehéz vizsga után vettem meg, ami sajnos sokadjára se jött össze. Ebay-en találtam egy eladót, akinél még tartott a karácsonyi leárazás. OPI-nak három limitált valódi arany fedőlakkja van, két sárga ezen kívül, érdemes sok swatch-ot nézni róluk, mert nem ugyanolyanok. Díszdobozban érkezik, vonalkóddal, leragasztva, stb szóval tuti, hogy új, érintetlen és eredeti darabot kapunk. Kezdjük ott, hogy nem túl sok köze van az ezüsthöz, erősen sárgás tónusú az alap is és a pelyhek is. Aki ezüst topperre vágyik, az inkább ne ezt válassza, ettől függetlenül viszont eszméletlen különleges.


Őket kaptam, halványszürke L'oréal 604-es Metropolitan és két Avon Stardust. Nagyon megkapó ez a gyémántforma szerintem. A Crystalized Pink tiszta Rimmel Aurora dupe, a Cherry Dazzle pedig narancspiros, pinkes piros és arany csillámmal.


Kint van már a Rival de Loop limitált széria, a Queen of the Night a Rossmann-ban. Ilyen Lovely-szerű 8 milis üvegben kapunk 5-féle lakkot. Kicsit drágábbak, mint a normálok, de még mindig olcsók. A homoklakkot hoztam el, a 02-es Blue Beauty-t, ez egy olyan "sellő" lakk, élénk kék alap zöld és arany csillámmal, igazi strandolós darab. A Müllerben (Emporium) pedig kikerült a kétféle 18K-os arany ápoló készítmény és a Velvet széria 8 árnyalatából 4. Ezek plüssbársony finist ígérnek, az enyém a burgundi Lavish. A 4 glitteres lakkot tartalmazó Lux Lace kollekció táblája is kint volt, de egy darab se volt, se helyük, szóval vagy már nincs, vagy még nincs.


Szombaton voltam beiratkozni az új iskolámba, ami pár utcára volt a Westend-től és hát ugye még mindig nincsenek meg a kinézet DL lakkok, így benéztem hátha. Ismét pórul jártam, szinte üres voltuk a polcuk, eggyel fentebbről viszont ezek ketten kacsintottak rám. Ennek ellenére sem érzem a Picture Polish lázat, Nekem élőben is szinte mind "tooooo much". A 2014-es Blogger Collaboration eredménye mindkettő. A Moscow színe marron (vöröses barna) vagy burgundi PP-féle bijou holo glitterrel és szivárvány színű mikropelyhekkel. A Lakodom szürke (na jó, koszos fehér) zselé nagyon aprócska holo szilánkokkal.

És a végén a lényeg, az  ILNP lakkok! Ezzel a márkával teljes az imádat, hirtelen nagyot ugrottak a képzeletbeli "all time favourite" listámon.


A Homecoming színe is és a finise is kérdéses Nálam. Az biztos, hogy élőben tintakék, de képen mégis lila, szóval lehet, hogy van benne az is. A finise pedig szórt holo plusz arany mikropelyhek. Különleges, egyedi finis, és ez a jellemző a többi 2014-es őszi árnyalatra is. Természetes fényben nagyon erős benne ez az aranyos tónus, aki szigorúan kerüli az arany lakkokat, annak ez nem fog tetszeni kicsit sem.


A Black Orchid egy vöröses lila, ugyanazzal a finissel. Hiába sötét ez is és az előző is, itt mégis sokkal nagyobb a vampy faktor, nagyon ütős. 


Na ez az a szín, ami képeken kicsit sem tetszett. Hogy mi történt? Első látásra szerelem :D A Fall Semester egy mély teal, a zöldesebb fajtából, a finis pedig változatlan.


A végére hagytam a legjobbat, Ultra Chrome Flakies Supernova. Mindenképp élőben kell látni ezeket, mert a 15 színből képtelenség képek alapján csak egyet választani. A Supernova mind közül feltűnően kiugrik, ez játszik a legtöbb és legfeltűnőbb színekben. Szóval ő a "legesleg" a többi pedig a "visszafogott". Először teal-zöld legtöbbször, majd sötétkék, majd lila. Az üveg szélén pedig ilyen narancsos és sárgás. Eredetileg ezek fedőlakkok fekete fölé, de még él bennem az a naiv remény, hogy valahogy fel lehet önmagában is varázsolni. Mindenképp beszerzek mellé még egy kék és egy lila alapút, hogy ne árválkodjon egyedül :)





Hogy tetszenek a mai lakkok? Milyen sorrendben szeretnétek látni őket? Megvan már valamelyik vagy kívánságlistás esetleg?


Mystyck

4 megjegyzés:

  1. Black orchid..Jaj nagyon szépek ezek a lakkok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Akkor igyekszem minél előbb sorra keríteni!

      Törlés
  2. Azért remélem, nem utálod az OPI-t, hogy így a vizsgához kötöd. Mindegyik lakk nagyon szép, a PP-ok, Zoyák ismertek számomra, az ILNP-nél azt érzem, amit te a PP-nél, hogy kicsit sok. A Sally Hansen és a RdL érdekelne legjobban, azokat még senkinél nem láttam.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amint kivettem a dobozból nem érdekelt már más csak a pelyhek :D A Sally-t már kitettem ma, a RdL-ről pedig előre annyit, hogy ezt ne vedd meg. Hatalmas csalódás, amit nagyon sajnálok, mert elképzeltem, hogy viszem nyaralni.

      Törlés