2015. február 4., szerda

Misslyn Satin Metal Naughty Girl



Tovább...

Mostanra a második Misslyn Satin Metal lakkal készültem, a Naughty Girl-lel. Az Edgy-hez hasonlóan ez is nagyon hamar belopta magát a szívembe.


Egy erősen lila burgundi vörös alapban úszkálnak a szivárvány színű mikropelyhecskék. Kettő vastag vagy három vékony réteggel érhetjük el a teljes fedést. Szatén témában a Misslyn az egyik kedvencem és nem csak a minőségük miatt. Minden alkalommal el tudnak csábítani ezek a színes kis csillámok.


Az Edgy a maga szürke színével sokkal rockosabb sőt, talán már punkos volt. Ehhez képest a Naughty Girl sokkal kifinomultabb, nőiesebb, olyan dámás hatású.

A gyűrűs ujjamra egy kis nyilat festettem, amit ez a Pinterest-es kép inspirált. Mostanában nagyon elragadták a fantáziámat ezek a minimalista tetoválások. Itt egy kis vonal, ott egy kis háromszög...Nekem még egy sincs, de ki tudja! :)





Hogy tetszik a mai árnyalat? Van már Misslyn szatén lakkod? Tetszenek a minimál minták?



Mystyck

8 megjegyzés:

  1. nagyon szép lett a mani! nekem egy misslyn szatén lakkom van, az ilyen zöldes, de nagyon tetszik *.* ez is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Az is biztos szép, bár a zöldekkel elég válogatós szoktam lenni. Majd ha legközelebb megyek Müller-be, vetek rá egy pillantást :)

      Törlés
  2. Hű, ez tényleg jól néz ki, szép árnyalata van! Minimál mintákat anyámnak szoktam készíteni, mindig valami diszkrétet kér, egy hópehely, egy virág, szigorúan egy körömre :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó Neked! Én Anyukám nagyon nincs odáig az ötletért, hogy kilakkozzam a körmeit. Mindig azzal jön, hogy hogy fog kinézni, ha megpattan, hiába mondom, hogy napokig nem fog :(

      Törlés
    2. Enyém látja, hogy az enyém sem megy tönkre, és ha nálunk van, úgysem házimunkáztatok vele :) A színt és mintát is kiválaszthatja, persze mindig halványlilát/rózsaszínt/barackot választ. Min. két manikűrt csinálok neki (egy hétre szokott jönni), nekem is élvezet, apám csak les, ha hazamegy, mik vannak a körmén. Mondd neki, ha lepattan újrakened :D

      Törlés
    3. Legutóbb nyáron engedett egy vörös lakkozást mikor nyaralni volt. Kibírta a mani, mégse győzte. Más nincs akit lakkozhatok a családba, úgyhogy minden lakk rám marad. :-)

      Törlés
  3. Tényleg nagyon szép:) Szeretem az ilyen árnyalatokat:)

    VálaszTörlés