2015. február 11., szerda

Sally Hansen Velvet Texture Lavish



Tovább...

Tavaly november tájban került ki Sally Hansen Velvet Texture kollekciója nyolc színben. A korábban látott plüsspor nélkül ígér nekünk, csak körömlakkal, plüssbársony finist. Európában kb 3 hete érhetőek el, végül a pirosas bordó Lavish tért Velem haza. A színek sötétek, fakók, olyan őszi-téli darabok inkább.

Az üveg elején levő matrica jó ötlet volt, hasonló tapintású, mint amilyen a lakk lesz a körmökön. A forma ismerős, ilyen a Sugar Coat lakkoké is, csak a lekerített fekete kupak az új. A hátulján azt ajánlja, hogy két rétegben kenjük fel, a rétegek közt pedig várjuk ki a teljes száradást, a látványosabb textúra érdekében. Én is így tettem.


 A felkenése kicsit nehézkes volt, mert az állaga sűrű és nehéz, és szinte azonnal száradni akart, ehhez jön még a Sally-től szokatlan keskeny, egyenesre vágott ecset. Gyakorolni kell kicsit, mert a vékony rétegekből kell három, mert foltos, szóval hiába száradna gyorsan. A legegyszerűbb, ha lehúzás nélkül egyből lapátoljuk fel a körmökre, mert vastagabb rétegekből már kettő is elég. Ezzel már csak ott a gond, hogy a vastag réteg már közel se akar olyan gyorsan megszáradni...a két rétegre összesen egy órát vártam, ami túl sok.

 Látványra és tapintásra is tényleg nagyon hasonlít a bársonyra. Az ilyen sötét, borvörös színek pedig mindig megragadják a figyelmemet.

A második napon sajnos több körmömön is megpattant.

Őszintén megmondom, elfogult vagyok Sally-vel, tényleg szeretem, a textúrált lakkokat pedig még annál is jobban. A Sugar Coat például nagyon bejött neki. Ez a látvány viszont most valamiért nem varázsolt el. A szín szép, a textúrában nagyon is látni a bársonyt. Egyik nap tetszik, másik nap nem.

Itthon eddig csak a Müllerekben láttam, ott is négy színben és 1800Ft-os árban.





Mit gondolsz a mai lakkról? Szereted a bársonyos finist? Van már Vlevet Texture lakkod?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Biztos fura lehet élőben, megtapogatnám :) nekem a monitoron át inkább bőrszerűnek hat. Hát igen, a különleges finishek nem mindig tartósak. Kár, a színe nagyon jó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most hogy mondod, hasonlít a Claire's bőr lakkjaira, csak azokban ilyen kis gömböcskék vannak.

      Törlés
  2. Hu dög ez a lakk. Hirtelen az ugrott be,hogy hasonlít a P2 egyik általam beszerzett lakkjára :)

    VálaszTörlés
  3. Nem szeretem a "textured" finisű lakkokat, de ez a Marsalát idéző szín igazán szépséges! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem elég barna a marsalához, túl piros, kevésbé meleg, de mindenképp egy nagyon nőies árnyalat, az biztos!

      Törlés