2015. március 11., szerda

Lovely Butterfly limited Pastel Pepper Nr 2



Tovább...

A hétfői Rossmann körutamon tűnt fel a Lovely új limitált Butterfly kollekciója. Színes tusokat, körömmatricát, matt fehér és neon lakkokat találunk a display-en, de ami Engem megfogott az az egyik Pastel Pepper lakk, egész pontosan a Nr. 2.

Elsőre egy világoskék alapot pillantunk meg, kétféle apró matt fekete gliterrel, amik szinte belevesznek az alapba (korábban ezt a típust speckled egg/tojáshéj név alatt ismertük). Ehhez képest a körmökön messze nem így néz ki, de erről majd később. Kicsit sűrű és nehéz az állaga, jól pigmentált és nagyon gyorsan szárad. Rövidebb körmökre szerintem egy rétegben is elég, most kettőben vittem fel. A glitterek szépen belesimulnak az alapba, csak picit lesznek tapinthatóak. Fedőlakkal ez orvosolható, ezt a lépést viszont most kihagytam, de így is szép fényes.

 Na igen, ez az, az eredménynek köze sincs az üvegben látottakhoz. Egyrészt az alap sokkal-sokkal élénkebb, vibrálóbb kék, nem is pasztell. Szerintem még nincsen elég nyárias feeling-em, azért érzem túlzásnak magamon ezt az élénkséget. Viszont aminek örülök, hogy a glitterek sokkal hangsúlyosabbak, feltűnőbbek, így tényleg olyan mákos-borsos hatása van.



Szeretem ezeket a típusú lakkokat, van már több márkától is ilyenem, Flormar, Models Own, Claire's. Az első két márkának van világoskékje, dupe-nak viszont nem mondanám, mert ott nagyobbak a glitterek, és pasztellesebb az alap.
A tapasztalatom ezekkel a lakokkal, hogy iszonyú tartósak, és szinte lehetetlen őket leszedni! Szigorúan csakis lehúzható alappal vagyok hajlandó felkenni őket, és Nektek is mindenképpen ezt ajánlom.

A kollekcióban a másik Pastel Pepper egy narancsos-korallos árnyalat volt.




Hogy tetszik a mai lakk? Szereted az ilyen pöttyös darabokat?



Mystyck

15 megjegyzés:

  1. hmhm, egyre jobban tetszik, de akkor is lebeszélem magam róluk. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Miért? Lovely lakkban még nem csalódtam.

      Törlés
    2. én is szeretem a Lovely lakkokat, de ő tipikusan olyan lakk, amit én is ki tudok magamnak keverni. :) max ha leakciózva látom majd őket, lehet elhozom az egyiket. :D

      Törlés
  2. nagyon tetszik.Szerencsére nekem mind a két darab meglesz,plusz a fehér,alig várom,hogy majd felkenjem:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos tetszeni fog! Gondolkoztam a fehéren, de nem hiszem, hogy kihasználnám.

      Törlés
  3. Megvettem mindkettő elérhető árnyalatot és fura módon tetszenek magamon, pedig nem kedvelem az ilyen glitteres "mákos" lakkokat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem a fekete glitterek vagy pelyhek mindig megfognak, sajnos jó toppert még nem találtam.

      Törlés
  4. Beszereztem én is a lehúzható alapot, annyian emlegették, de Mdolla Ági adta meg a végső löketet, köszi :), úgyhogy bátrabban próbálok ki glitteres lakkot. Ez az élénk kék nagyon tetszik, de már nem merek több glitteres lakkot venni, mert ami van, az sem fogy el, mindig a krémes és holos lakkok után nyúlok mostanában. (Hová lett a homokmánia? Hm?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Miss Sporty-t? Az tényleg jó körömre és bőrre is. A homoklakkokat sajnálom, pedig szerintem sokan szerettük, választék is volt bőven, a szatén nem ütött akkorát. A multikróm-holopelyhek jönnek most az indie-frontról. Várom, mik jönnek még idén.

      Törlés
  5. Hú, nem gondoltam volna,hogy egy Lovely lakk még lázba tud hozni,de ez most nagyon megtetszett! Köszi,hogy írtál róla!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit! Ahol fekete van, annak nem lehet ellenállni! :)

      Törlés
  6. Nekem sem jön át most annyira ez a lakk, ne kérdezd miért... nem tudom, pedig szeretem a Lovely lakkokat és van belőlük jó pár :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig még nem csalódtam Lovely-ban. Megértem, ha szerinted is túk élénk még a mostani időhöz.

      Törlés