2015. augusztus 5., szerda

Elfeledett lakkok #3 - Golden Rose Holiday 84 & roses



Tovább...

Régen volt már Elfeledett lakkok rész, épp itt volt már az ideje. A fiókban keresgélve ez a Golden Rose Holiday árnyalat akadt a kezembe. Tavaly több másikat is mutattam a kollekcióból.

A 84-es egy halvány, szürkés nude szín. Három réteg kellett belőle a teljes fedéshez, de egyáltalán nem volt zavaró, mert nagyon gyorsan száradtak a rétegek. Száradás után teljes matt lesz, és enyhén szemcsés a felülete. Engem az ilyen régi mártott papírból készült képeslapokra emlékeztet, ezért egy ehhez passzoló rózsás keretmintát készítettem hozzá.









Hogy tetszik a mai mani? Használsz még textúrált lakkokat a nagy holo maniában? :)



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. A manikűr csodás *-* na igen. Én már abszolút nem veszem elő a homoklakkokat, Max kihíváshoz...szégyenletes. Pedig mikor felkenem akkor tetszik is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is max havonta egyszer kerülnek elő, pedig tavaly még hogy imádtuk őket.

      Törlés
  2. Lehet, hogy én nem követem kellően a divatot, de nekem még mindig a homok hatású lakkok a kedvenceim. Sokszor használom őket és nem tudom megunni. Remélem nem száradnak be idő előtt... A manikűröd nagyon tetszik, szerintem kimaxoltad az elfeledett lakkok témát! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Szerencsére homoklakkból nem táraztam be olyan sokat. Holoból már most több van, és még milyen sok nincs meg, amit kinéztem :D

      Törlés
  3. Van homoklakkom, de nem nagyon veszem őket újra, ami elfogy, az elfogy, engem idegesít is, hogy nehéz lemosni és vastag réteg van a körmömön, egy nap után le szoktam mosni. A glitterrel ugyanez a helyzet. Marad az örök kedvenc krém és a holo, természetesen.
    A manid nagyon teszik, a képeslapos hasonlat szintén, olyan romantikus :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :-) Na a glitteres a másik. Már arra sem emlékszem, hogy mikor volt rajtam utoljára.

      Törlés