2014. május 19., hétfő

Models Own Speckled Eggs Swan



Tovább...


Ismét egy Nailland-es zsákmány, a Models Own új, Speckled Eggs kollekciójából hoztam a Hattyút. Már van hasonlóm a Flormar-tól és a Claire's-től is, azokat imádom, tudtam hogy ez is a kedvenceim közt lesz. A "tojáshéj", mint ötlet, egyáltalán nem új keletű, az Illamasqua hozta ki először pár éve. Szeretem a Models Own lakkokat, egyrészt mert lefóliázva érkeznek, másrészt mert mindig van valami új, elérhető áron kapjuk őket, és a 14 mili sokáig kitart.


Némelyik képen picit kékesnek tűnhet, élőben egyértelműen csak lila. A krémes alap fedése közepes, három méretben vannak benne a matt fekete hatszög glitterek. Két rétegben kentem fel, utólag úgy látom, néhol kellett volna a harmadik is.



A glitterek szépen belesimulnak az alapba, ennek ellenére ajánlott a fedőlakk. Az ilyen lakkok tartóssága mindig nagyon jó.



Most nagyon imádom ezt a lakkot, azért is készült ennyi kép :D Majdnem minden szín tetszik, lehet egy-kettő még bevándorol a készletembe. A Flormar verzió népszerű volt, szerintem sokan emlékeztek rá, azok a színek nem fogtak meg, ezért csak a szürkét hoztam el. A lemosása köztudottan "rettegett", igazi küzdős, itt is felkészültem erre. Ehhez képest teljesen egyszerű volt, nem kellett nagyon sikálni.





Szeretitek az ilyen pöttyös lakkokat? Van már hasonlótok?



Mystyck

4 megjegyzés:

  1. úúú, ez baromi jól néz ki!

    VálaszTörlés
  2. tényleg fantasztikusan néz ki! eddig simán elmentem volna mellette, de most felkeltetted az érdeklődésemet! tutira megnézem közelebbről, ha legközelebb a nailland felé járok... :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy Neked is tetszik! :D Én most a menta swatch-ait nézegetem, hogy bevállalnám-e nyárra...

      Törlés