2014. május 23., péntek

Rimmel X Rita Ora 703 White Hot Love



Tovább...


Megérkezett a Dm üzletekbe a Rimmel Rita Ora-val közös kollekciója. Mikor először láttam a képeket "uncsi" krém lakkoknak tűntek, nem igazán hoztak lázba. Aztán jöttek az első swatch-ok és máris más volt a helyzet, rögtön többet is kiszúrtam közülük :). Kiderült, hogy ezek nem is olyan "sima" krém lakkok. A 703-as White Hot Love egy gyönyörű, feltűnő, nagyon nőies, fehér árnyalat.




A lakkoknak "rejtett csillogásuk" van, hasonló finom csillámpor, mint a mostani selyem lakkokban szokott lenni. A második kép vakus, azon látszik a csillogás az üvegben. Szabad szemmel se látszik minden fényviszonyban, körmökre pedig már csak egy kis fény marad belőle.
Ennyi lett volna a lakk jó része. A többi tulajdonságával nagyon nem vagyok elégedett... Az állaga nagyon nagyon sűrű, nehéz is egyenletesen felkenni. Két rétegben használtam, a száradása nem egy villám. Ami viszont a nagyobb baj, hogy nem lett tökéletes a szín és a fedés. Kellett volna rá a harmadik réteg, de talán így is látszik a képeken, hogy már ez a kettő is túl vastag lett.




Gyönyörű szín, nagyon akarom szeretni, csak hát úgy látszik, nem viszonozza...De nem adom fel, legközelebb majd megpróbálom valahogy máshogy is.

A végére pedig egy tanulság: nagyon nem jó ötlet fehér háttér előtt csillogó fehér lakkot fényképezni :D



Tervezitek valamelyik színt? Megvan már esetleg valamelyik?



Mystyck

5 megjegyzés:

  1. Pedig nagyon csodásan mutat rajtad, kár hogy nem szárad gyorsan, és nehéz a felvitele

    VálaszTörlés
  2. amiket eddig próbáltam,semmi ilyen bajuk nem volt- a sűrűségre gondolok-!
    viszont engem ez a szín élőben nem ragadott el,rajtad viszont tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Itthon csak ezt és a halvány rózsaszínt láttam. Láttam Nálad őket, tetszene még pár árnyalat. Jól hangzik, ha a többi jobb állagú. Lehet ezen egy picit hígítanom kellene.

      Törlés
  3. Nekem is van ebből a kollekcióból világosabb árnyalat, az első réteget nagyon vékonyan kentem fel és utána a második kicsit vastagabbat. Tökéletes lett a fedés, elég hamar meg is száradt. Szeretnék még néhányat beszerezni, mert jók a Rimmel lakkok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó ötlet amit mondasz! Ki fogom próbálni az egyik kezemen, a másikon meg szerintem három nagyon vékony rétegben :)

      Törlés