2014. november 5., szerda

33DC - #30 the same pattern, different colours - Sally Hansen White On, Brick Wall



Tovább...

A tegnapi fordulóra ugyan azt a mintát kellett elkészítenünk különböző színekkel. Olyan régóta nézegettem Pinterest-en ezeket a pöttyökből formált virágokat, ideje volt, hogy elkészítsem a saját verziómban.

Nemrég fedeztem fel, hogy kezdik bevezetni a Dm-ekben a Sally Hansen Xtreme Wear vonalát, külön display-en találunk meg egyenlőre pár árnyalatot, egyet fizet, kettőt kap akcióval! Rögtön le is csaptam a feketére és a fehérre, mert az mindig kell, majd visszamentem még kettőért. Szeretem a Sally márkát, főleg a CSM vonalat, ilyen Xtreme Wear verzióból még nem sok szerepelt a blogon, szóval nézzük meg őket kicsit közelebbről.

Ennek a Hard as Nails Xtreme Wear vonalnak a sajátossága, hogy extra tartós, könnyen kezelhető ecsettel van ellátva, és mindez rengeteg, trendi színben. Magas, vékony üvegben 11,8 mili lakkocskát kapunk. Közepes állagúak, érdemes közepes rétegekkel és gyorsan festeni velük, hogy sima és egyenletes eredményt kapjunk. Az ecset szára hosszú, lapított és egyenesre vágottak a szálak, nagyon könnyű vele dolgozni. A mostani két árnyalatom a White On, egy hibajavító fehér, és a Brick Wall, enyhén pinkes tónusú, tompa mélypiros. Mind a kettő két réteges, hamar és csillogóra szárad.

Végül az elkészült mani a kihívásra:









Hogy tetszik a végeredmény? Van már Xtreme Wear lakkod?



Mystyck



6 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néz ki, szívesen viselném. :)

    VálaszTörlés
  2. Engem is nagyon csábított a 600+600 Ft-os akció, de rájöttem, hogy a két szín, amit hazavinnék, már van otthon más márkából. Igaz, előtte vettem 4 lakkot.
    Szép ez a minta és könnyű elkészíteni, én is szoktam pöttyözni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A gyorsan fogyó színekkel, mint mondjuk a fekete, szeretem kihasználni az akciókat, főleg, hogy nagyobb adag, mint a drogériások.

      Törlés