2014. november 26., szerda

Minta Mánia Kihívás - 1. virágos - Essie Mind Your Mittens



Tovább...

Ma egy újabb kihívás vette kezdetét, amelyben hat héten keresztül fogunk mintás manikűröket megosztani. Az ötletért köszönet Thimmykének :)

Az első részben virágos mintákat alkothattunk. Alapnak az Essie Mind Your Mittens nevű lakkját választottam, a tavaly téli kollekcióból. Ez egy csodás, nagyon sötét, szürkés-teal. Némelyik fényben már-már feketének hat. Híg állagú, mégis egy réteges, nagyon gyorsan és nagyon csillogóra száradt! Díszítéshez régebbi Forever Young-ot vettem elő, ami egy pinkes élénk piros, már szerepelt önállóan korábban.

Az új kiszerelés mennyiségileg változatlan, csak az üveg egyik szabad oldalára került fel a fehér felirat, és a kupak tetején az "e" betű helyét a lakk neve vette át. Ezen kívül szerencsére az ecset is megújult. A régi típusú vékonykát, egy nagyon jó kis széles, lapos verzióra cserélték.




 Essie már régebben meglépte ezeket a külső változtatásokat, csak azért írtam most róla részletesebben, mert tudtommal az itthon kaphatóak még régebbi kiszerelésűek.

A Mind Your Mittens színe pedig szerintem valami fenséges, az aktuális nagy kedvencem! Nagyon népszerű és divatos szín, szinte minden márkánál találunk hasonlót. Essie is kihozott idén egy nagyon dupe gyanús újat, a The Perfect Cover Up-ot.





Hogy tetszik a mai nail art? Szereted a virágokat?



Mystyck



16 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, ez az Essie lakk bámulatosan szép!

    VálaszTörlés
  2. Szép együtt ez a két szín! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Eredetileg negative space technikával csináltam meg a virágokat, csak úgy olyan kis csúnyának tűntek, ezért festettem ki őket utólag.

      Törlés
  3. Atyaég, milyen gazdag, hibátlan fedésű ez az Essie!
    Szépséges manikűr, gratulálok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ez nagyon kedves Tőled! Ahhoz képest, hogy milyen híg és vizes, nem ezt vártam tőle, de van egy másik sötét színem az új kiszerelésből, az is egy réteges, úgyhogy szerencsére nem egyedi :)

      Törlés
  4. Nagyon szép mani, gyönyörű az alapszín! :)

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon jópofa, nekem a piros lakk persze jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Nagyon nehezen tudnék választani közülük, most azért tetszik a kék jobban, mert abból van a több a maniban.

      Törlés