2014. november 13., csütörtök

Rival de Loop Young körömlakk haul + összehasonlítások



Tovább...

Nem szoktam ilyen kis zsákmányt megosztani, de szerintem ez érdekes lehet Nektek. Megérkezett végre hozzánk a régen várt, Rossmann saját márkás Rival de Loop márkájának Young sminkvonala! Két vonala van, a Berlin és a Young, hasonlóan "testvérek", mint a Catrice és az Essence.

A felhozatal szerintem nagyban hasonlít az Essence állványokéra, van itt minden, ami kezdő sminkkészletbe csak kellhet. Alapozók, különböző állagú korrektorok és púderek, csillámos és matt bronzosítók, duo és mono pirosítók. Minden ami szemre, szájra való... Körmös fronton például egy teljes sor ápoló termék vár, olajok, krémek, erősítő folyadékok. Ja és persze a színes lakkok :)

Az állvány közepén volt hely kihagyva a limitáltaknak, remélem hamarosan azok is megérkeznek.

Ha olvastok német blogokat mondjuk, akkor egész jó véleménnyel szoktak lenni a termékekről, ennek ellenére óvatoskodtam és "csak" három lakkal tértem haza. Amelyikhez tudtam, ahhoz kerestem hasonlót.

A kiszerelés 9 milis, az ecset pedig nagyon ígéretes! Széles, lapos, kerekre vágott és vékony.


Az első a Sand Nails 03 Night Fever a bal oldalon. Fekete alap, apró irizáló szilánkok és különböző méretű tarka kis glitterek. Jobb oldalon Essence Sparkle Sand Here's My Number. Ez inkább sötétszürke, ezüst mikroglitterekkel és kis színes glitterekkel , amik kisebbek, mint amik a másikban vannak.


Következő a Holo Nails 03 Cute Candy levendula lila holo. Jobb oldalon a Moyra lila holo. Ez utóbbi ugye nagyon pinkes, főleg így együtt. Üvegben látszik a holo, de elég visszafogott, remélem körmön kivirágzik.


 Az utolsó az Aroma Nails 02 Waldbeere, egy pinkes-pirosas bogyószín. Amint lecsavartam a kupakot megcsapott ez az erős, tömény, mű eper illat. Emlékeztek a rózsaszín krokodilos gyerek fogkrémre? :) Így Nekem nagyon sok, remélem körmön majd visszafogja magát.

Amiről eddig nem esett szó, azaz ár. Az egész márka hihetetlen olcsó, ezeket a lakkokat például 399Ft/darab áron lehet elhozni!

Mielőtt nekiindultok, mindenképp csekkoljátok a honlapon, hogy hol érhetőek már el (az itteni Rossmann-nál nagyot koppantam, ne járjatok így)!




Mit gondoltak így elsőre? Elmentek megnézni az új állványt? Melyik lakkot szeretnétek elsőként látni?



Mystyck

8 megjegyzés:

  1. Úú, a legjobban a holo lakkra vagyok kíváncsi :) Én is megnéztem őket gyorsan, és vettem is két darab kétvégű lakkot :) A kék-fehéret és az aranyosat. Az elsőről holnap tervezek írni posztot ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azok is édekesen néztek ki, egy duo lakkom sincs még, lehet majd most :-)

      Törlés
  2. A héten nem nagyon lesz se időm, se keretem elnézni Rossmannba, pedig már úgy érdekelnek ezek a lakkok *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bőseg zavara fog el rögtön, amint megpillantjuk az állványt. Sokan veszik körül, de mindig újra töltik, biztos lesz minden amikor elmész majd. Igyekszem ebben a hónapban nem visszamenni smikcuccokért :-)

      Törlés
  3. nekem 3 ilyen lakk van a készletemben,szerintem nagyon jók ár/érték arányban.

    VálaszTörlés
  4. Én próbáltam már a lila holo lakkot és szerintem abszolút a visszafogott kategóriába tartozik. Inkább hasonlít az A-England, mint a Moyra lakkok holósságára (van egyáltalán ilyen szó? :D).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tegnap este felkentem, háát...majd holnap írok róla bővebben. :) Lámpa fénynél sokkal szebben mutat, mint napközben szerintem.

      Törlés