2015. március 20., péntek

Color Club Modern Mosaic Subway Station + vintage roses


Tovább...

Mára a tavalyi Color Club Modern Mosaic Microbatch™ ("mikrogyöngyös"), limitált széria egyik árnyalatát hoztam. A Subway Station egy különleges szürke-fehér mikroglitterek lakk.


A Modern Mosaic kollekcióban hatféle színből is választhatunk. A közös bennük az átlátszó alap és a rengetegnél is több matt mikroglitter. Még hasonló sincs a készletemben. Először mikor megláttam megijedtem kicsit, mégis hogyan fogom ezt felkenni. Végül is semmi problémát nem okozott, két rétegben teljesen fed, hamar megszáradt. Száradás után nem nyújtott valami szívderítő látványt. Az alap vékonyra száradt, a glitterek pedig nagyon kiugrottak belőle, és karmoltak is. Két réteg fedőlakkal ezt sikerült megoldani, így már egyenletes és szép csillogó lett.


 A többi ujjamra kis rózsákat festettem az Orly Mirror Mirror, Sally Hansen Black Out és White On lakkok összekeverésével.



Valamiért nem akarja befedni a körömvégeim. Olyan, mintha nem lakkoztam volna ki, pedig de!
Ez pedig az első makró kép a körmömről! Yay! :D

Nekem nagyon tetszik ez a kollekció, szerintem illik hozzám. Különleges, de nem túl feltűnő.
Leszedni természetesen nagyon nehéz, úgyhogy itt is inkább hagyatkozzunk a lehúzható alapokra.





Hogy tetszik a mai lakk?
Ezek a közelebbi képek tetszenek, vagy a régebbi távolabbiak? Legyen több körmös makró kép? A régi első képek tetszettek jobban, ahol csak az üveg volt, vagy ezek jobbak, ahol van még más is?



Mystyck

8 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi! A mámásikat majd kipróbálom fedőlakként is :)

      Törlés
  2. Nagyon egyedi ez a lakk! Tetszik! :)

    VálaszTörlés
  3. Ez teljesen ékszerszerű, sosem láttam még hasonlót. A makrós kép az nagyon tetszik, imádom a makrókat :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Másoknál szeretem a közelieket, de a saját körmöm látni először kinagyítva a képernyőn kicsit furcsa volt :) Majd mostantól csinálok többet az izgalmasabb lakkokról.

      Törlés