2015. március 2., hétfő

Colour Alike limited edition Connect 552



Tovább...

A múltkori haul szerintem egyik legizgalmasabb darabját hoztam mára, a Colour Alike limitált Connect szériájából az 552-t. Az üvegben olyan, mint egy fólia finisű, pedig nem az. Egy biztos, még hasonló sincs a készletemben, ami mindig egy öröm!


A honlapon azt olvashatjuk erről a kollekcióról, hogy krém alap és multichrome pigment. Nem tudom Nektek mi ugrik be először erről a leírásról, mert Nekem nem ez. Sebaj, mert sokkal szebb, mint amire számítottam. Egy középkék crelly-s alap van tele multichrome mikropelyhekkel és még kisebb ezüst-holo pelyhecskékkel. Legalább ötféle színben játszik, van itt kék, zöld, türkiz, teal, lila, sőt néha még egy kis arany is. Az állaga kellemes, nagyon könnyű felkenni, még a pici ecsetével is. Három vékony vagy kettő vastagabb réteg kell a teljes fedéshez.





Erős fény kell hozzá, hogy sikerüljön előcsalogatni a holo hatást, az elmúlt napokban pedig elég sötét volt itthon. Legalább száz képet lőttem, hogy biztos sikerüljön megörökíteni a legszebb arcait.

A végére egy vakus kép:

Ez egy nagyon jól sikerült kis sellős lakkocska szerintem. Összesen négy színből áll ez a kollekció. Nem túl meleg, nem túl zöld, holo is, de nem túlzottan. Elérhető árú, gyorsan szárad, jó illatú, mi kellhet még? :)




Hogy tetszik a mai lakk? Van már hasonlód?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszi! Van olyan szép szerintem, akár egy ILNP :)

      Törlés
  2. ez nagyon szép!!!! kell!!!! nagyon különleges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ajánlom Neked is mindenképp! :) Csak azt sajnálom, hogy a másik három szín nagyon rózsaszínes lett.

      Törlés
  3. Jól néz ki, el sem tudtam képzelni, milyen lehet felkenve. Nekem az 550-es tetszik, de tényleg eléggé rózsaszínes hatású a többi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem is meglepett, de azt kapjuk vissza, amit az üvegben látunk szerencsére. :)

      Törlés