2015. május 4., hétfő

Color Club Halo Hues Eternal Beauty



Tovább...

Vége a borongós hétvégének, elő az extrán holos lakkokkal! A Color Club Halo Hues kollekcióról remélem már mindenki hallott, két év alatt 12 csodás színnel örvendeztettek meg minket. Mikor megjelent a Moyra holos kollekciója felsóhajtottam, hogy simán fogok tudni élni ezek nélkül a CC-k nélkül. Ehhez képest szépen lassan bekúsznak a készletembe. Elsőnek jöjjön a lila Eternal Beauty.


Nagyon szeretem a Moyra holokat, de a lilája valami szörnyű csalódás lett számomra, legfőképp azért, mert nem lila. Elsőre jónak tűnt, de mikor felkentem rá kellett, hogy jöjjek, hogy nagyon nem a színvilágom. Az Eternal Beauty-ra viszont egy szavam se lehet, gyönyörű, élénk. Kettő rétegben kentem fel, fedőlakkot igényel, mert kicsit mattabbra szárad. Lefotóztam bent is, mert ott sem titkolta, hogy bizony holo lakkról van szó, de a lényeg az ablakpárkányon történt.






Legjobban a Rival de Loop Cute Candy-je hasonlít rá, amiről már colt külön bejegyzés. Egy fokkal hűvösebb, és kevésbe élénk az alapszín, de legjobban a holosságukban térnek el.



A Color Club Halo Hues kollekciói itthon az Aphrodite '97 webshopjából illetve személyesen Budapesten a Visegrádi úti üzletből szerezhetőek be 1990 Ft-os darabáron.





Hogy tetszik a mai lakk? Van CC holo lakkod vagy kedvenc lila holod?



Mystyck

5 megjegyzés:

  1. Gyönyörű a lakk és nagyon tetszik bejegyzés! Azok a képek! Meséééés <3

    VálaszTörlés
  2. Hajjaj, ez nagyon holo és nagyon szép árnyalat, nem is fájdítom a szívemet, most vissza kell fognom magam a rendelés terén. (Már az összes futárcég és postás ismer, sok a rendelés, bár meg tudnám állni, hogy nem rendelek.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem szerencsérem volt vele, mert a blogtalin pont arra jártunk. A futárok már Engem is felismernek, főleg a postás néni a sárga ebay-es csomagokkal :)

      Törlés
    2. Sziasztok, a netről ezeket a hologrammos körömlakkokat honnan lehet magyar oldalról megrendelni?

      Törlés