2015. május 6., szerda

Golden Rose Jolly Jewels 110



Tovább...

Mindenki az újdonságokról szeret írni illetve olvasni. Ezzel persze Én is így vagyok, viszont ha egy teljes héten át szinte mindenhol ugyan azt az egy témát (jelen esetünkben lakkot vagy márkát) boncolgatják, akkor hamar túl sok lehet a jóból. Ezért úgy döntöttem, hogy hetente legalább egy régebbi lakkot előveszek ami még nem volt a blogon. Így legalább jobban kihasználom a készletet, és remélem eszetekbe juttattok pár régen elfeledett darabot, hátha úgy fogjátok érezni, hogy megéri újra bevetni. :)


Az első ilyen most a Golden Rose Jolly Jewels 110-ese lesz, a tavalyi pipacsos-mákos csodalakk. Hogy mennyire oda voltam érte, ahhoz képest kétszer vagy háromszor ha használtam eddig. Szürkésfehér gyengén fedő alapban úsznak a pici matt fekete és a nagyobb csillogó piros glitterek. Két rétegben kentem fel, két réteg fedőlakkal, nagyon hamar szárad, de még így se teljesen egyenletes a felülete.


Amikor viseltem, valahogy nem éreztem túlzásnak tíz körmön most viszont, hogy visszanézem már eléggé annak tűnik.




A hétvégén kicsit visszareszeltem a körmeim és rövidebbek lettek, mint terveztem. :(





Hogy tetszik a mai lakk? Anno téged is elkapott a pipacsos-mákos láz?



Mystyck

10 megjegyzés:

  1. Szépek a körmeid - különösen a formájuk! - tetszik a lakk is és szerény személyem külön üdvözli, hogy nemcsak az újdonságokra koncentrálsz. Rám egyébként sem jellemző a "megveszem egyszer felkenem és már dobom is félre" tipusú lakkhalmozás, még szerencse... hisz így is már 300 darabnál járok :)))))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Szerencsére az egyszer használat az rám sem jellemző, helyette viszont túlzottan a "megszokott kedvencek" függője vagyok, legyen az smink, ruha, lakk. Ha nincs ötletem, mi legyen aznap a körmeimen, hajlamos vagyok mindig ugyanazt a párat előszedni. Na ennél szeretnék egy kicsit változatosabb lenni. :)

      Törlés
  2. Igen, engem is elkapott :D Én is nagyon szeretem ezt a lakkot, de abszolút nem használom ki. Nem is értem. Na majd valamelyik nap újra felkenem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom, nagyon kis egyszerűnek tűnik elsőre elsőre, mégse kenjük fel akármelyik napra. :)

      Törlés
  3. Párszor én is felkentem :) Az állaga viszont eléggé romlott, most már Seche Vite kell, hogy megszáradjon, kissé nyúlós lett. Nekem nem sok 10 körmön, még lábra is felkentem. Örülök, hogy eszembe juttattad :) Kicsit lelkiismeret-furdalásom van, hogy a sok lakkom kihasználatlan, és mennyi van, úgyhogy igyekszem én is elővenni a régebbieket, sorba megyek, amiben meg kevés van, azt elöl is hagytam, hadd fogyjon el, felkenem mindenféle kombinációban. Így kb. havonta elfogy egy lakk és el is értünk oda, hogy már csak teli üvegeim lesznek.
    A körmöd szép szerintem, egyáltalán nem rövid.
    Remek ez a sorozat a régi lakkokról, örülök neki!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, örülök, hogy tetszik! Ez több mint egy éve megvan, de semmit se változott, nem tudom a tiéddel mi történhetett :(

      Törlés
  4. Nagyon tetszetős lakk de nem hiszem hogy kihasználnám.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van benne valami, ami miatt feltűnő, mintha minden szem rászegeződne, amit szerintem nem szeretnénk minden egyes nap.

      Törlés
  5. Nagyon szép ez a lakk.Nekem van hasonló,W7-ben. Szerintem lassan megint fel is kenem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tavasszal-nyáron jól jönnek a vidámabb lakkok :)

      Törlés