2014. augusztus 22., péntek

2014-es őszi és téli trendszínek



Tovább...

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de Én már teljesen őszre vagyok hangolódva, már ami a színeket illeti, és ez a mostani időjárás még kedvez is ennek. Arra gondoltam, hogy így péntek estére hozok egy képes előrejelzést a várható trendekről.

Röviden: maradnak a pasztellek, de az élénk színek is őszre, valamint a természetes tónusok, khaki és a szürke, de meghatározóak lesznek a drágakő tónusok is.

Ha eddig a lágy, fagyi színek voltak a kedvenceid, akkor továbbra sem kell lemondanod róluk, ahogy az idei kedvenc babakékről sem.

Az élénk tónusok kedvelőinek is van mivel kitűnni az idei szürkeségből.

A személyes kedvencem: "a szürke ötven árnyalata" és terepzöld!



Minden ősszel és télen a mélyebb, sötétebb színek kerülnek előtérbe, ez nem újdonság.
A kék árnyalatiból idén leginkább a cobalt (kobalt ásvány), ami egy tiszta középkék, a royal blue (királykék), ami egy mély, telt, elegáns szín, a nevében is benne van, királyi, az ink (tintakék), ami egy nagyon sötét, majdnem fekete éjkék, és a peacock (vagy teal, azaz pávakék), ami egy enyhén zöldes tónusú közép árnyalat.
Az év színe a radiant orchid (ragyogó orchidea), ami egy pinkes középtónusú lila, hasonlóan jó választás a fuchsia (fukszia), ami egyfajta lilás vörös.
Lilából a grapes (szőlő) és a mauve mist (halvány, kopott mályva).
Ami még újdonság lehet, hogy idén vörös témára a korábbi burgundy és oxblood (burgundi és alvadt vér) helyett a maroon és syrah/shiraz  (vöröses gesztenyebarna és kékes vörösszőlő) lesz előtérben, valamint az aurora red (ami az északi fényben is megjelenik, narancsos és pinkes is), és a sangria (sötét lilás piros).
Terepzöldeknél a loden és a cypress (szürkés sötét olívazöld és ciprus zöld, szürkés sötétzöld), valamint a pine (fenyőzöld, ami egy kékesebb sötétzöld), barnák közül a camel (teveszőr), a toffee (tejkaramell), és a cognac (konyak, sötétebb barnás-borostyános).
Sárgából a misted yellow (fakó vagy koszos sárga).
Idén sem maradhatunk fémes színek közül, ezúttal az alumínium lesz a befutó, ami egy sötét, szürkés-ezüstös árnyalat.


Körömlakk fronton a krémes és shimmery (csillámos) finisek lesznek többségben, azért befigyel pár duo- vagy multichrome, illetve pár pelyhes vagy üvegszilánkos darab is, illetve glitter topperek-re is érdemes számítani.

A négy kedvenc új kollekcióm, ezeknek a színeknek a jegyében (de akár bármelyiket említhetném tőlük az elmúlt jó pár évből, mert mindenben lehet csodásakat találni, akár idénre is):

OPI Nordic


Essie Dress To Kilt

China Glaze All Aboard

Zoya Entice and Ignite



Ennyi lett volna mára, hogy tetszett a bejegyzés? Engem egy "pine" és egy "maroon" árnyalatú lakk beszerzése érdekel most legjobban. Nektek melyik szín tetszik leginkább? Van már kiszemelt? Vagy esetleg új kedvenc kollekciótok?



Mystyck



*Képek forrása: Google*

4 megjegyzés:

  1. Imádom az őszi színeket, főleg a lilás és bordós árnyalatokat szeretem olyankor viselni, de jöhet a barna és a sötétebb olivazöld is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Épp most néztem körül Fragrance Direct-en, felkerült pár OPI árnyalat...meg van pár gyönyörű Essie, Sally, Ciaté...úgyhogy most van miből feltankolni őszre! Lehet rendelek is :D

      Törlés
  2. Gyönyörűek, egy "peacock" lakkot elfogadnék :) Én már a Zoya Game of Tones kollekciót várom nagyon *.* Remélem nálunk is lesz. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól hangzik hangzik a Zoya is, Én is várom már, pláne ha hasonlóan jó lesz, mint anno a Chins Glaze Hunger Games!

      Törlés