2014. augusztus 27., szerda

33DC - #20 pattern in your wardrobe - tweed nail artTovább...

Tegnap volt a 20-dik forduló, amikor is a gardróbunk egyik darabjának mintáját festettük a körmünkre. Én az egyik új szerzeményemet választottam, amit a mostani leárazásokon sikerült beszereznem. Alig várom már, hogy olyan idő legyen, hogy felavathassam!


Erről az ezüst szállal átszőtt, fekete-fehér, szövött anyagú Takko-s blézerről van szó. Még korábban láttam a tweed nail art-ot, ami a dry brush egyik fajtája (talán a SoNailicious blogon?). Szerintem ez az anyag nem épp tweed, ennek ellenére hozzáillőnek találtam.

Az alapszín (Maybelline 23) felvitele után először a fehérrel (Flormar 310) dolgozunk. Az ecsetet többször le kell húzni az üveg nyakán, hogy alig maradjon rajta festék, majd előbb függőlegesen, majd vízszintesen is festünk pár csíkocskát a textúrált szövet hatásért. Ezután egy kis díszítőecsettel még felviszünk itt-ott egy kis ezüstöt (Color Club What a Drag).

Végül ilyen lesz a mani:
Mit gondoltok a mai fordulóról? Ti melyik ruhadarabotokat választanátok? Csináltatok már hasonló manit?Mystyck10 megjegyzés: