2014. augusztus 8., péntek

GOSH 549 Holographic Hero



Tovább...

Az első osztrák zsákmányommal készítettem a mai manit, a GOSH Holographic Hero nevű szürkés ezüst holo lakkjával. Elég híres a GOSH holo. Mármint a régi, merthogy nemrég újítottak a formulán. GOSH azt írta, hogy a szín változatlan, csak azért változtattak rajta, hogy tovább tudjuk eltartani. Hát, külföldi blogokat nézve közel sem ugyan az.

Az üveg 8 milit rejt és első ránézésre elég visszafogott. Az állaga a mostanában megszokott holo lakkoknál egy árnyalattal hígabb, ami viszont szabályosan megdöbbentett az az ecsete! Ilyen vékonyka ecsetet nem nagyon láttam még, bénáskodtam is vele eleget. Két rétegben fed, fedőlakk kell rá, mert anélkül inkább félmatt.






Ha jól néztem, ebben nagyobbak a holo csillámok, szórtabb a szivárvány, és ezért nincs meg az a retinarepesztó hatás. Készítettem pár vakus képet is, itt azért jobb a helyzet:





Összességében örülök, hogy az enyém lehet, az ezüstnek egy nagyon szép árnyalata és szerintem ennyi csillogással is nagyon jól mutat a körmökön. Beszerezhető a Bipa drogériákban.



Hogy etszett a mai lakk? Van GOSH lakkod?



Mystyck

2 megjegyzés:

  1. aww nagyon szép.kár,hogy nálunk ez a márka nem kapható :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudnék még válogatni, az már egyszer biztos. :-) Bár azért jobb is, hogy nincsenek, mert kicsit drágák.

      Törlés