2014. augusztus 19., kedd

33DC - #19 follow someone's tutorial - Avon Lucky Penny, Maybelline 23 - ruffian nail art



Tovább...

A mai rész volt szerintem az eddigi legkönnyebb, hiszen valaki másnak a leírása alapján kellett elkészíteni a manit. Mivel a blogok, a gugli, a pinterest, mind telis-tele vannak képes leírásokkal, így a bőség zavarában végül úgy döntöttem, hogy valami egyszerűbbet választok, amit már régen el szerettem volna készíteni. A ruffian nail art egy egyszerű, könnyen és gyorsan elkészíthető minta, nem kell hozzá más, csak két eltérő szín.

A kép forrása a Pinterest.

Az elkészítés nagyon könnyű, először is kifestjük a körmünket az alapszínnel, majd szabad kézzel egy hasonlót festünk rá az új színnel, csak kisebbet, így a köröm három oldalán szabadon marad az alapszín, fedőréteget rá, és már el is készültünk!


Az Avon Lucky Penny nevű vörösréz színű foil finisű lakkját választottam alapnak. Régóta megvan már ez az árnyalat, nagyon tetszik, mégis csak ritkán jut eszembe a hétköznapokban felkenni, pedig nem érdemeli meg, hogy így elhanyagoljam. Díszítéshez a szokásos Maybelline 23-ast használtam.





Ezzel a két árnyalattal inkább elegáns hatása van, mert a fekete visszafogottabbá teszi a fémes csillogást, Nekem nagyon tetszik, de bármelyik két színnel el tudom képzelni, vadabban, vagy akár visszafogottabban is. Most valamiért két halvány árnylattal lenne kedvem újraalkotni.




Hogy tetszett a mai mani? Próbáltad már a ruffian nail art-ot?



Mystyck



4 megjegyzés:

  1. Nagyon régóta tetszik ez a keretes lakkozás, de sokkal bonyolultabbnak képzeltem a technikát. Nagyon köszi a megosztásáért, mert bár több helyen is láttam jó tippeket rá, ez tűnik a legkönnyebbnek, ki is fogom próbálni :) A te verziód is nagyon szép lett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! :) Örülök, ha hasznos volt és várom a manikűröd! El lehet készíteni francia sablon és cellux kombinálásával is, de az feleslegesen bonyolult, szerintem ugyan úgy néznek ki.

      Törlés
  2. Milyen jó ötlet! Én azt hittem körbe kell festeni :)))))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt az outlined verziónál érdemes kézzel körbefesteni. Azt még nem próbáltam, lehet hamarosan sorra kerül. :-)

      Törlés