2014. április 23., szerda

Essie Da Bush & H&M Green Bluish



Tovább...

Az Essie haul egyik szereplője volt ez a kis zöld darab, amit rögtön kiszúrtam a polcokon. A Rimmel-től is van egy hasonló szürkés zöld lakkom, azt is imádom, már a felét el is használtam, úgyhogy ennek is biztos jó sora lesz nálam :)


A 2011-es Resort kollekcióval jelent meg a 753-as Da Bush, és a jobb Essie darabjaim egyike. Kettő rétegben teljesen fed, hamar meg is száradt, a képeken nincs rajta fedőlakk. Tényleg minőségi érzete volt, miközben lakkoztam vele. Glitterek alá a kedvenceim az ehhez hasonló sápadt, szürkés tónusú árnyalatok, most sem hagytam ki a lehetőséget.


A H&M egyik tavaly karácsonyi lakkocskáját, a Green Bluish-t párosítottam hozzá. Nagyon kis különleges, különböző méretű hatszög glitterek vannak benne, amik zöldes és rózsaaranyos színben játszanak. Ez a kerek kupak nem épp kézre eső, de azért használható. Ja, és mindent visszatükröz, szóval láthattok benne engem és a házibarkács lightbox-omat :D


Lehet én vagyok a fantáziátlan, de ezt a kis csodát sajnos csak nagyon kevés lakk felett tudom elképzelni...eddig csak nude és zöld alapokon használtam.




Hogy álltok a zöldekkel? Megvan esetleg valamelyik?


Mystyck

2 megjegyzés:

  1. Ez a glitter álomszép! Én sötétkék es fekete alapon is el tudom még képzelni.

    VálaszTörlés