2014. április 25., péntek

Lovely Baltic Sand Nr. 5 és 6


Tovább...

Szerintem elmondhatjuk, hogy a Lovely gyártja az egyik legjobb minőségű homok lakkokat, amiket itthon kaphatunk. Imádtam az összes előzőt, bár a barna egy kicsit gyengébb eresztés lett. Az első háromból el is használtam egy-egy üveggel tavaly, kár érte, hogy a sárga most nem kapható a Rossmann-ban.


 Minden márka pasztell darabokkal áraszt el minket, erre valamiért ezt a két színt kapjuk...félreértés ne essék, csodásak, csak épp furcsállom a dolgot. Az 5-ös számú egy igazi must have darab, gyönyörű, élénk, mégis mély királykék, benne milliónyi kékes-lilás csillámmal. Ez a lila fény élőben gyönyörűen látszik, csak lefényképezni volt nehéz. Egyből beugrott egy ANNY sand lakk, annak a majdnem tökéletes dupe-ja (ha emlékszünk a narancs és a kék is azok voltak). A 6-os pedig egy tiszta piros-piros alapú darab, semmi narancs, semmi pink. Épp az ilyen színeket szeretem, benne piros és egy leheletnyi arany. Kicsit karácsonyos lesz ettől az egész, lehet most azért nem vagyok annyira lelkes iránta.



Minőségre és tapintásra ugyan olyanok, mint az első három volt. Két rétegben tökéletesek, hamar száradnak, tartósak és kellemesen érdesek. Mindenképp ajánlom azoknak, akik szerették az elődöket!


Holnap pedig blogtalálkozó Budapesten, ha még nem hallottál róla, nézz be Katy-hez!


UPDATE: Esetleges dupe a kéknek, az ANNY melett, a Misslyn Velvet Diamond 85 Royal Blue is.


Szereted a Lovely sand lakkjait? Hogy tetszenek ezek az új színek?



Mystyck

6 megjegyzés:

  1. Csodásan áll mindkettő, tetszenek :-)

    VálaszTörlés
  2. Pár napja bukkantam rá a blogodra és nagyon- nagyon tetszik! Igényes minden tekintetben, öröm olvasni és a képek is gyönyörűek. :)
    A témához: piros fan vagyok, ezért az kihagyhatatlan vétel volt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira örülök, hogy ezt mondod!!! Igen, kihagyhatatlan mindkettő! :)

      Törlés