2014. április 14., hétfő

Maxfactor Glossfinity 155 Burgundy Crush & negative space nail art


Tovább...

Jövök is a mai második bejegyzéssel, egyben az első találkozásommal a MaxFactor Glossfinity lakkokkal. Az üvegcse minőségi, 11 milit rejt magában. Az ecsete keskeny, enyhén lapított, könnyen tudtam vele dolgozni. A lakk állaga sűrű, ezért kell egy kis gyakorlat, hogy egyenletes legyen a felülete. A Burgundy Crush a márka egyik legismertebb színe, nem véletlen, egy klasszikus és igazán nőies darab. Ami meglepett, az az, hogy különböző fényviszonyok mellett, más és más arcát mutatja. Délelőtt, erős fényben egy világosabb piros, délután viszont egy sötétebb bordó színt látunk. Mindenképp egy hiánypótló lakk a készletemben. Egyetlen rétegben van a körmeimen, már így is tökéletesen fedett. A száradása kicsit lassú és a neve miatt fényesebbre is számítottam. A tartóssági viszont jó, két és fél napig hordtam, addig csak egy pici körömvégi kopásom lett.



Pár hete ITT mutattam "negative space" nail art inspirációs képeket, most eljött végre az ideje, hogy kipróbáljam. Még régen rendeltem ebay-ről ilyen vékony díszítő szalagokat, elég ritkán használom őket, lenne mit gyakorolnom. Ennek ellenére, szerintem egész jól sikerült.


Összességében, annyira nem ájultam el a márkától, nem rossz, de nem is rohanok felvásárolni az egész pultot. Maximum akkor szerzek be másik színt, ha lesz rá valami jó kis akció.




Van Maxfactor lakkotok? Hogy tetszett az első nail art-om?



Mystyck

7 megjegyzés:

  1. Baromi jó a minta: )
    Nekem a Disco Pink van meg, tavaly vettem októberben a Glamour napokon, de tényleg nem nagy durranás, vannak jobb lakkok is a márkánál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik, ritkán szánom rá magam, hogy valami mintát kreáljak a körmeimre :)

      Törlés
  2. Jó kis szín. Szerintem nekem nincs ilyen lakkom, még nem fogott meg annyira egyik szín sem, hogy beszerezzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kínálatukban inkább alap színek vannak, nem igazán láttam extrám darabot. Nem maradsz le szerintem semmiről, plána ha a hígabb lakkokat szereted jobban.

      Törlés
  3. Nagyon tetszik ez a fajta visszafogott diszités :) Nekem a Glossfinitykből csak a Cobalt Blue van meg, azzal én is elégedett vagyok. Talán egy kicsit hiányolom a Glossfinityk közül a különlegesebb lakkokat, mert szerintem elég alapszinek vannak csak sajnos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magamon inkább az egyszerűbb díszítés tetszik. Azzal teljesen egyetértek, hogy nincsenek izgalmas darabjaik :)

      Törlés
  4. Én nagyon szeretem a Glossfinityket, ez az árnyalat es a Red Passion van meg. Nekem szupertartósak (6 nap) és nagyon könnyű felkenni őket.
    A nail art nagyon tetszik! :)

    VálaszTörlés