2014. április 22., kedd

33DC - #2 most used colour - Color Club Where's the soiree



Tovább...

A fekete körömlakk sok mindent jelenthet. Az elszakadást, vagy épp ellenkezőleg, a valahova tartozást. Lázadást, erőt, nőiességet sugároz, egyúttal benne van a punk és a rock'n'roll életérzés is. Mindig is különösen szerettem, ha mindenféle díszítés nélkül, csak úgy, tiszta feketére voltak lakkozva a körmeim, épp ezért, mára egy különlegesebb darabbal készültem.


A Color Club Where's the soiree nevű árnyalatát már a haul bejegyzésben mutattam egyszer. A Femme Fatale kollekció része volt még 2009-ben. Az állaga kicsit sűrűbb, mint a mostanában szokásos krém lakkoké, már egy rétegben is tökéletesen fedett, de a tartósság kedvéért felkentem még egyet. Pillanatok alatt száradt, díszítéshez is nagyon jó lesz majd. Nem csináltam külön képet az üvegről, mert ott tényleg olyan, mint egy sima krém fekete, pedig nem az.


A finisén látszik, hogy egyedi, merthogy nem fényesre szárad. Igazából nem is tudom megmondani, hogy milyenre, talán a félmatt lenne rá a legtalálóbb. Tapintásra olyan "tapadós", olyan mintha gumi vagy műbőr borítaná a körmeimet. Mindenképp ajánlom annak, aki már unja a sima krém feketét!




Hogy tetszett a mai lakk? Sokat lakkozol feketével?


Mystyck


Nézz be a többiekhez is, hogy mit alkottak:

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ez a lakk, és ezekkel a gyűrűkkel tökéletes az összhatás :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, a gyűrűk a legújabb ebay szerzeményeim, rájuk vagyok most kattanva!

      Törlés
  2. Ez a tipikus KELL! lakk nálam. :) Egyszerűen csodás!

    VálaszTörlés