2014. április 14., hétfő

Glamour hétvégés szerzemények



Tovább...

Én sem hagyhatom ki a sorból a Glamour hétvégés szerzeményes posztot. Végül konkrét tervek nélkül, csak úgy, céltalanul vágtam neki a vásárlásnak. Egyik évben sem rendeztem nagy "shoppingot", tavaly pl csak egy farmer dzsekivel lettem gazdagabb, amit máig imádok. Idén két toppot, egy fogkrémet, és ezeket a lakkokat sikerült zsákmányolnom. A tömegen és az emberek viselkedésén picit én is felhúztam magam, ennek ellenére teljesen elégedett vagyok az idei körömmel :)


Először a DM-ben váltottam be az 50%-os Maxfactor kupont az első ilyen márkájú lakkomra, a híres 155-ös, Burgundy Crush-ra. Nem akarok én is vészmadárkodni, de szerintem ez a márka is fel volt árazva...mindenesetekre drogériás lakk létére én drágállom teljes áron. Évek óta szemezek vele, szóval ilyen "most vagy soha" alapon jött velem haza végül. A Claire's üzletekbe nem volt kupon, de pár hete ismét vannak 300Ft-ra leértékelt lakkjaik. Egész sok minden várt, bőrhatásúak, repesztők, neonok, stb. Korábban beszereztem a zöld Splatter Green-t, gyors kipróbálás után nagyon tetszett, ezért elhoztam hozzá a kéket is, aminek a neve Splatter Blue.


A Rossmann-ba 25%-os kupon volt a dekorkozmetikumokra, kettő Catrice landolt a kosaramban az újak közül, a Berry Potter & Plumbledore a nevével és a színével is megfogott, a Glitterazzi fedőlakkhoz hasonló holo-szilánkosom van, de nem ugyanilyen :) A Rimmel új limitáltjai is megérkeztek, a Sweetie Crush pasztell színeket és cukorka finist ígér, a kék, 02 Blueberry Whizz teljesen elcsábított magának.


Flormar kupon sem volt, de még mindig él az az akció, hogy ha egynél több terméket veszel, akkor 10% kedvezményt kapsz. Mindkét kollekció tervben volt, hogy kipróbáljam, kezdésnek egyet-egyet hoztam el. A Mirror kollekcióbal az MR01 halvány ezüstöt, a Satin Matte vonalból pedig az aranyos-ezüstös GS14 Oyster-t választottam.


A Maxfactor-t rögtön ki is próbáltam, még ma jövök is róla a képekkel és véleményemmel.




Nektek hogy telt az idei shopping hétvége? Sikerült valami szépre szert tennetek?



Mystyck 

4 megjegyzés: